До колкото разбрах с датчика положенията са две, да насочва струята в човека или около човека.
До колкото разбрах с датчика положенията са две, да насочва струята в човека или около човека.
Има и следене на температурата по зони в стаята за да насочва към по-студените (топлите през лятото) зони и така да минимизира разликите в температурата.При теб се задейства при отворен капак с бутона на третия ред в средата.
Този пост е редактиран от alfonso; 22-12-12 в 23:19.
НЕ Е ВЯРНО ТОВА датчика следи температурата в зоните,които си задал и там ти прави желаните градуси,а не се насочва към студените.ако си маркирал само една зона -там е атаката,ако си маркирал всичките(като мен)следи цялата стая
Не се карайте....Дистанционните на различните модели са различни...
Не се караме , йероглифите съвпадат и затова го написах. При мен този бутон е на друго място. А въпроса ми беше за да науча а не да се дракам. Не съм специалист и не споря.
А как се указва тази част от стаята.
на моя поне се появява правоъгълник,който при натискане на копчето се пълни на четвъртинки т.е. дели стаята на четири
Не ми става много ясно , но с проба грешка ще го разбера.
на дистанционното празен правоъгълник се запълва с черни квадрати на четвъртинки.ако ти е в спалнята,насочваш го към леглото да следи градусите.
сашо, принципа на работа би трябвало да е един и същ.все пак са една марка.
Който е запознат ще може ли да сподели Nocria Z40S2W от 2007г. кое от двете има - УВ лампа или Плазмен филтър, както и налична ли е аспирация?