даже може изобщо да не чистиш филтъра при тия 2 марки !![]()
даже може изобщо да не чистиш филтъра при тия 2 марки !![]()
Ако филтрите ти са с едрината на мрежа за канарчета, може изобщо да не ги чистиш. Интересно защо производителите не пишат, че машините работят най-добре с наполовина зацапани филтри?! Сигурно са забравили. Ако е правилно това, което си мислиш, по-логично е филтрите да са по-ситни.
Toshiba 285pdr -цена 1130лв с монтажа.Отоплявам стая 25.5кв.м с две външни стени без изолация .На едната стена имам вратопрозорец ана другата стена 2 прозореца.За м. ноемри разхода ми е приблизително 40 лв.+ - 2-3 лв .Живея в гр.Омуртаг.Пиша това просто да се похваля и за някоѝ който иска малко реални цифри.постоянна температура в стаята 23 градуса.Toshiba
Характеристики COP 5.32 Препоръчителна квадратура кв.м. 30-40 Охладителна мощност kW 0.5-3.9(2.8) Отоплителна мощност kW 0.5--8.1(4.0) Консумация (охлаждане) W 85-920 Номинална консумация (охлаждане) W 495 Консумация (отопление) W 70-1995 Номинална консумация (отопление) W 680 Екстри + йон + плазма
Това нещо може много повече.Аз с подобна без каквито и да било проблеми, отоплявам 32 квадрата подпокривно на вилата.
И аз имах този модел преди години. Отличен климатик от старата "школа"! Гледай като стане под -15 какво прави.![]()
Мани ги тия изхвърлените! Какво ги хвалите? Кви пушки има - нови!
Точно така-и платките им вече дрънкат от старост.![]()
Здравейте,чудя се това с плазмата как се чисти,къде да го търся.климатика от подписа
Във вътрешното тяло-между топлообменника и предния панел.![]()
Фуджицу се вихри в 17 квадрата ,при силен снеговалеж .. зададени 22°
А тази влага откъде бре....моята около 30 се върти.....даже сега е 25%
Влагомерът му е на 100V и затова така![]()
поддържам я .. 25-30 е много малко изсъхва ми гърлото нощем