Добра вечер! Някой да знае дали може да се деактивира самопочистването при активиране на някой от таймерите на Тошиба PDR/UDR? Демек след изключването от таймер да не тръгва самопочистване на филтрите.
Здравейте, може ли мнение за климатик Mitsubishi Еlectric-msz-zxv223. До сега не съм се топлил с климатик и не знам какво да очаквам. Стаята ще бъде детска около12-13кв. и стандартна височина. Панел с вътрешна изолация и алуминиева дограма. Има мебели и реално свободни са около 10кв.м. Климатика е работил около 1 година назад.
Варна клима читави ли са?
Мисля Kasap беше споменал, че са им читави машините.
Ще се търсят 2 евтини седмички за 10-12кв стаи в къща,
нова дограма, стени - по 2 външни тухла четворка без изолация.
Ще има само на тавана върху плочата отгоре 10 см вата.
Малкия(2 метра ) се изнесоха и след месец на парно на въглища
му дойде акъла.Та идеята е по-топло време да си кара само на тях,
а в по-студено вечер да си пълни котела с кюмюра.
Е, поне докато не им мине мерака щот снахата вече пропищя.
Ще те светна на лични, че да не ми го броят като реклама...
П.С. За друга фирма говореше Касапина.
А ние,неосветените,как да разберем коя фирма е читава
За определени пловдивски фирми става дума, за който се чуди...
Докторе, май за варненска фирма говореше Касапчето. За да не се чудиш. На Цанков малко са му далеч пловдивските фирми.
Имаше няколко човека от "Ийст кост", които писаха, че са си поканили направо пловдивските специалисти до морето, а някои само машини си взеха и друг ги монтираше. И били доволни. Може и добри местни варненски да има. Касапа ги познава повече.
Е те бяха от south east coast, ни е сме на north east coast.
И каква драма стана ...
Пишете на Kasap на лично - какво толкова.
Който се е решил ще има такива машини.
п.с. тя едната е почи готова, но няма да пиша докато не стане,
че да не урочасам работата.
Този пост е редактиран от ccankov73; 30-12-18 в 14:05.
Имаме един климатик Фуджицу. Върши работа, макар че прави едни странности - забравя си режима от време на време. Дистанционното помни, че е на топлене 21 градуса, а тялото на стената мисли друго и си духа като вентилатор докато не го "пренастроиш" (смяна на режима и градусите за да получи актуалните данни). Особеното е, че дистанционното не е оригинално (на японски), а европейско с надпис General. Подозирам, че е почти съвместимо, но не съвсем. Дали в тялото на стената има собствена памет с батерия, която може да се е изтощила? От време на време се изключва от контакта, така че има кога да стои съвсем без захранване.
Въпросът обаче е за друго. Не помня тая червена лампа на снимката дали светеше винаги или отскоро свети и значи някакъв проблем. Зелената посочва градусите в момента, а червената надявам се значи, че е включен.
Този пост е редактиран от i486; 30-12-18 в 14:39.
3 в 1, или познай климатика...
Огромна благодарност на necata2!
Тея дни ще бъде “боцнат” в 12кв спалня.
п.с. : Toshiba RAS-N225V6R(W)/RAS-N225V6AR