Който търси да купува климатик - сега е момента. Такива цени няма да намерите на друго място.
Който търси максимална енергийна ефективност:
LG H12AK.NSM/H12AK.UL2
Който иска да му е жега зимата в големите студове:
LG CS18AQ.NC0/S18AQU.UC0
LG P18EL.NS2/P18EL.UL2
PANASONIC CS-XE15PKE/CU-E15PKE
LG A12VK.NSB/S12AK.UL2
LG D12AK.NSB/S12AK.UL2
Който иска качествени и икономични климатици с много екстри:
PANASONIC CS-E12QKEW / CU-E12QKE
PANASONIC CS-XE12PKE/CU-E12PKE
Вие рекламен агент на веригата ли сте? За в бъдеще се въздаржайте от подобни постове които са в разрез с правилата на форума!

,но конкретният ми въпрос е Fujitsu 12 LUCA или Panasonic E12 QKE за хол в ЕПК около 28 кв.м. със изолация от вата и гипсокартон и нова PVC дограма,не е решено какъв ще е стъклопакета все още,същото се отнася и за спалнята и детската.Fujitsu 12 LMCA или Panasonic RE12 QKE за спалня около 18 кв.м.Fujitsu 09 LMCA или Panasonic RE9 QKE за детска около 10 кв.м..Моля ви да се обосновете защо точно този модел който ще посочите е по добър от другия.Интересува ме дали са сравнително надеждни тези конкретни модели климатици и ще ми свършат ли работа за посочените помещения който и от тях да избера,също така бях постнал един въпрос за монтаж на вътрешните тела,ако може някой да отговори,къде е по-добре да се сложи в малката стая климатика и за ниският минимум.Благодаря ви за пореден път.