NA
NA
Амойта нокрия ми се стрва, че не духа. 10 градуса е вярно отвън, но нещо все ми се струва, че не е както трябва и трудно вдигам 24 - т.е. Вдига ги, но доста си чакам и я пускам на 26. Предполагам, че си внушавам. Ще видим в студовете как ще е...
Zhivko Georgiev колко повече ще застудява толкова повече ще я оценяваш .Само недей я спирай и пускай.
Сигурно ще ме оплюете,но честно да ти кажа предпочитам чисто нова лада с гаранция пред служебна S класа на 3 милиона км.Употребяван климатик бих купил само ако е купен преди по-малко от 5-6 месеца и има оставаща гаранция.А за 7-8 или 10 годишен климатик,какъвто и да е той повече от 150-200лв не мисля че си заслужава,тъй като няма вечни неща и най-хубавите климатици остаряват а при точно тези хиперинвертори ремонтите са много солени.Това е моето мнение,не задължавам никого да се съгласява с мен !
Що, да не би К2У да са по 200-300 лв? Не стига, че са дърти, ами ги търгуват на цената на нов, що-годе сносен климатик. Но като има търсене, така ще е...
Здравейте!Нуждая се от съвет за избор на климатик!Става въпрос за помещение с обща площ около 30кв.м или 85м3,разделено със секция на две стаи!Има 3 прозореца ПВЦ 5к Рехау с двоен стъклопакет,2 външни стени,2етаж къща тухла без изолация!Имам обща представа и като характеристики съм се спрял на Хиперинверторен климатик Fujitsu ASYG12LTCA/AOYG12LTC Мисля да се възползвам от кредит Reecl!Благодаря на отзовалите се!
Климата е хубава ама е малка за 85м3. Това че в саита са дали че става за такова помещение не им вярвай защото вие ще стоите на студено.
General-Fujitsu, AWHZ14LBC Nocria ( 0.90-6.00-9.10 kw )-това ще е идеално за тези 30 кв .
Този пост е редактиран от MHIEhelp; 10-11-13 в 12:49.
Взимай Fujitsu 14LBC Nocria която са ти препоръчали колегите.