Вижте резултатите от анкетата: Коя марка и модел предпочитате?

Гласували
24. Не можете да гласувате в тази анкета
  • NA

0 0%
  • NA

0 0%
Отговори на анкетата
Страница 64 от 178 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 2666
Like Tree1317Одобрявам

Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Помогнете ми в избора на климатик - 2014 г.

интересна машинка ,но малко ме съмнява да е на цената на Е12РКЕ щото гледам навън е 1100 евра ..

2.  

3. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Това е турбо-супер-дупер-неремонтно-пригодна иновация.
    Така е, но като цяло колко често се налага да се ремонтират топлообменици? Освен, ако не говорим за онази серия на MELCO... Освен това фактът, че е изцяло алуминиев намалява цената и вероятно ще е значително по-евтино да си купиш нов такъв, отколкото с медни тръби.

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    интересна машинка ,но малко ме съмнява да е на цената на Е12РКЕ щото гледам навън е 1100 евра ..
    Навън всичко винаги е по-скъпо, включително и PKE.

Само в нашата скапана държава всичко се продава много по-евтино, отколкото всъщност струва. Затова и всичката ни е такава. Хората искат да получават 3000 лева заплата, но трудът на другите да струва 3 лева.

Самсунг много напъват в областта климатици и ще видите, че както CAC и VRF моделите им отдавна са по-добри от Дайкин, така от миналата година и RAC моделите са по-добри от Дайкин. Преди 6-7 години се плюеше по телевизорите и телефоните им, а сега всеки има по един вкъщи/в джоба. Самсунг електроникс може да е 7-мо място в света, но всичко Самсунг събрано заедно е номер 1...

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Избор на климатик за спалня

Като чета поствете ми се струва че един и същи човек пише тук с два ника един Ас хел и един Климамаркет.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Като чета поствете ми се струва че един и същи човек пише тук с два ника един Ас хел и един Климамаркет.
    Не, просто са дупе и гащи. Макар да не ги различавам кой - кой е.
    VeleV.Klima одобрява това.

6. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Двама сме, намират се и потребители тук, които могат да го потвърдят

7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Както и да е ама Самсунг и качествен климатик са несъвместими понятия. Каквото и да се мъчат да измислят.
    frescor одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Както и да е ама Самсунг и качествен климатик са несъвместими понятия. Каквото и да се мъчат да измислят.
    Много ти е промит мозъка...

Монтирай поне един нов самсунг и пак ще си говорим. Вярно е, че преди бяха боклуци, но сега машините нямат нищо общо. Като с телевизорите и телефоните. Да не разказвам историята за създаването на самсунг, че е доста дълга. Някой път на по бира може.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

@ AC_from hell, сигурен ли си, че си наясно с алуминиевите топлообменници? Знаеш ли какво става, ако в алуминия има съвсем мъничко мед или фосфор? Единственото спасение е да се използва отлят топлообменник, но едва ли е така. По-вероятно е да е от валцован алуминий, което автоматично означава живот до 8 години. Аз никога не бих заложил на такъв топлообменник, освен ако не става въпрос за хладилник. Или ако цената му е до 600 лева максимум.

11. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    @ AC_from hell, сигурен ли си, че си наясно с алуминиевите топлообменници? Знаеш ли какво става, ако в алуминия има съвсем мъничко мед или фосфор? Единственото спасение е да се използва отлят топлообменник, но едва ли е така. По-вероятно е да е от валцован алуминий, което автоматично означава живот до 8 години. Аз никога не бих заложил на такъв топлообменник, освен ако не става въпрос за хладилник. Или ако цената му е до 600 лева максимум.
    Колекторите и "тръбите" са отляти, а ламелите са свързани към тях по същия начин като на интеркулерите в колите. Междудругото топлообменика много прилича на интеркулер, но с по-тънки "тръби". Не виждам проблем в интеркулерите, затова не виждам проблем и в този топлообменик.
    dodo_pv одобрява това.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    Много ти е промит мозъка...

Монтирай поне един нов самсунг и пак ще си говорим. Вярно е, че преди бяха боклуци, но сега машините нямат нищо общо. Като с телевизорите и телефоните. Да не разказвам историята за създаването на самсунг, че е доста дълга. Някой път на по бира може.
    Тази вечер си говорих с клиент на прехвалената ви марка с дълго минало. Човека очаква да му върнат парите и познай дали ще си купи друг уред на тази марка.

13. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Тази вечер си говорих с клиент на прехвалената ви марка с дълго минало. Човека очаква да му върнат парите и познай дали ще си купи друг уред на тази марка.
    За кой модел става въпрос, ако не е тайна и какво е оплакването? Предполагам уредът е закупен и монтиран със съдействието на веригите или?

Дълго минало предполага използване на моделите от старото поколение.

Аз пък срещам доста киенти недоволни от вашата прехвалена японска марка, която се произвежда в китай и на местна почва се чоплят лепенките...

Нека да не забравяме, че същата марка е г-н никой в япония, там най-големия пазарен дял традиционно се държи от Панасоник.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

истината е,че както дайкин така и самсунг много трудно ще си върнат феновете(не че е невъзможно),просто много хора изядаха бахура и ще трябва доста да се постараят.лошото е,че никой не може и няма да пусне нещо качествено за 2.56 с ддс
    AC_From_Hell одобрява това.

16. Novice
    Тук е от
    Apr 2014

Преди няколко поста попитах за Мицубиши дали има модел,който би бил вариант за мен и помещението,което искам да отоплявам/охлаждам .Надявам се не ставам нахален.Благодаря предварително

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от AC_From_Hell Виж публикацията
    За кой модел става въпрос, ако не е тайна и какво е оплакването? Предполагам уредът е закупен и монтиран със съдействието на веригите или?

Дълго минало предполага използване на моделите от старото поколение.

Аз пък срещам доста киенти недоволни от вашата прехвалена японска марка, която се произвежда в китай и на местна почва се чоплят лепенките...

Нека да не забравяме, че същата марка е г-н никой в япония, там най-големия пазарен дял традиционно се държи от Панасоник.
    Нещо си грешка ние не продаваме една прехвалена марка само. Мисля че в Япония няма Панасоник а Национал.

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Вальо, от няколко години, в Япония, както и в целия свят е само Panasonic.
    mirandi одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Избор на Климатик
    От Aleksandars във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2843
    Последно: 01-01-16, 21:54
  2. Помогнете ми в избора на климатик - 2013 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2806
    Последно: 03-01-14, 09:52
  3. Помогнете в избора
    От Alex D във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 06-10-11, 23:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе