в такава малка и топла стая не си за климатик ако питаш мене .. инак в Пловдив изобилства от климатици на 100 волта и нови и 2ра ръка
в такава малка и топла стая не си за климатик ако питаш мене .. инак в Пловдив изобилства от климатици на 100 волта и нови и 2ра ръка
http://www.hcklima.com/klimatik-inve...zh-p-1047.html
TSUBISHI HEAVY 2014 SRK/SRC 35 ZM-S PREMIUM SERIES
FUJITSU GENERAL ASHG 12 LUC/AOHG 12 LUC
http://www.hcklima.com/klimatik-pana...69-p-1109.html
Ако трябва да се избира от тези кое да избера за 27кв.? за отопление 21-23С
Този пост е редактиран от petrov77; 02-02-15 в 22:06.
панасоника е най мощен а помещението е голямо от изброените е най добре .. а може да се замислиш за 16 сузуми или 12LT
Според мен всичко зависи от помещението.Може при по-студено време-5-10гр.да не вършат достатъчно работа.
Съседа има 12ЛТ разбрах тези дни ,та той отоплява моите квадрати +коридора(неговият е опен спейс )моят го затворих със стена и врата и го отделих , каза че когато бе много студено само е затворил вратите на спалните и той е на първият аз сам на 3 -ия под него(еднии същи помещения )има магазинни площи.Сега какво ще кажете ,та предложи ми една идея по слаб за мене като гледа него си .С коридора са 35-36 квадрата не броя че топли и спалните си денем.Магазините под него не са обитаеми а аз нямам съсед все още над мен.
Този пост е редактиран от petrov77; 02-02-15 в 22:52.
+1 за панасоника въпреки , че не съм фен на марката , ако 12LT беше на същата цена сигурно другите производители 12ки нямаше да предлагат...TEST
Този пост е редактиран от bobbyap; 02-02-15 в 22:56.
той е малко множко пари 12LT макар че падна последно време .. при условие че няма грам екстра ама поне ще топли
И твоето 12LCC е без грам екстра , но ако беше ново ще го смениш ли за панасоника ...
Alexi , бюджета е около тези модели и трябва да избера от тях .Жената не иска да дава .Гледах Евровента след Фуджитсото е Панасоника,после е Мицу, и накрая Тошко -говоря при минусови кой най-много отдава KW-та .Незнам колко може да разчитам на тези данни.
е то не беше 2к .. но така или иначе апсурд да го сменя за панасоника имал съм панасоник не може да се мери с подобно фуджицу
Здравейте,
Колебая се между 2 модела:
Дайкин FTX42k Professional и Фуджитцу AWYZ14LB Nocria
Само сравнете моля ви марките и моделите от към надежност и качество. И двата са точни за моето помещение. Мерси!
Не знам как и двата може да са точни, при положение, че двата климатика нямат нищо общо. Този дайкин е една изнасилена 12-ка и не си струва парите в никой случай. Нокрията пък е корава машина, значително по-мощна от дайкина, с по-добри параметри, по-качествена, изобщо по-висок клас климатик.
2 9-ки на дайкин в 40 кв.м...........градски я кажи какви са,че нещо не ти вярвам