Повярвай ми, по-добро е от General-a. И двата съм слагал и за двата имам отзиви. Точно 50-ката е много мощен. 35-ца и 25-ца са по-слабички, искат малко презапасяване, но са супер тихи. Освен това от понеделник General качват цените значитлено.
ми да са живи и здрави от генерал то и сега цените не са им особено ниски
Да, тя и една друга марка предприе преди време подобна маркетингова политика. И сега се чудят що продажбите им са на -30% и се харчат предимно базови модели...
Този пост е редактиран от Mega; 12-06-15 в 22:23.
Момчета, това за спрялата рулетка не го разбрах ?
Тези от вас които имат впечатления от Мицубишито моля, споделете наистина ли е токова шумно?
Климатици за японския пазар с йероглифи по дистанционното да се и тъщата/свекървата когато се опитва да разбере как се включва/изключва климатика ...
Например тези:
FUJITSU AS-F40C2 - 5кв номинал
FUJITSU AS-W56D2 - 6.7кв номинал
и двата са с плазма и прочие.
Здравейте, за тези климатици къде мога да намеря информация за отдавана мощност при -7, -15 оС?
Daikin FTXS25K/RXS25L
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE
FUJITSU ASYG09LTCA/AOYG09LTC
Daikin FTXS25K~RXS25L - при -15°С външна температура и 20°С в помещението - 1.25 kW
Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE~MUZ-FH25VE - при -10°С външна температура и 21°С в помещението - 1.91 kW
FUJITSU ASYG09LTCA~AOYG09LTC - при -20°С външна температура и 20°С в помещението - 2.7 kW
Този пост е редактиран от Aleksandars; 13-06-15 в 11:18.