Това означава ли, че Fujitsu си заслужава най-много парите?
Това означава ли, че Fujitsu си заслужава най-много парите?
цената винаги трябва да се гледа .. то и БМВ е по добро от опел ама не всички карат БМВ нали .. в тая стаичка Фуджицуто ще мърка просто а със спестените 600-700 лв може да си купи нещо друго ..
Момчета, изчетох всичко много внимателно. Благодарна съм ви за отзивите. Ще преразгледам избора си, ще потърся реални отзиви за шума на Мицубишито и Дженерала.
Златка, не е необходимо да ставате експерт в климатичната техника - просто се доверете на някой, който си разбира от работата.
Здравейте,навил съм се да си взема триъгълния Samsung 9 ка от емага ,за 1200 лв е много добро предложение.Но мястото ми е малко специфично ,трябва да е над вратата на терасата ,а разстоянието от тавана до вратата е 33 см.Гледам ,че триъгълния му дават височина 26,4 .Проблем ли ще е да е само на 5 см от тавана в задната си част.Като гледам ,формата му и как напред се скосява и откъде взема въздуха ,смятам че няма да има проблем за точно този модел ,но моля кажете и зпоред вас дали ще работи ефективно така за отопление.
Няма проблем, той е доста скосен и като цяло площта на смукателната част е много голяма. Само трябва да се види колко точно см трябват за отварянето на долната клапа и самия капак на климатика, за да не опират в касата на вратата. Ето една снимка от колега:
ar_hssfbwkn.jpeg
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 14-06-15 в 14:36.
Ако сложиш такава машина, очаквам да разкажеш как стоят нещата с монтажа и гаранцията при Емаг. Някоя и друга дума за работата на машината, първи впечатления и т.н
п.п Впрочем от Емаг ми казаха че няма да има проблем с гаранцията, при монтаж от фирма ( която и да е тя) за Русе. Само че ако машината се повреди, се пишели някакви формуляри, идвал куриер да я вземе и изобщо голяма хамалогия...
Въпросите по гаранцията с емаг са ми много интересни и си представям какъв батак ще настане, ако възникне проблем с машината. Действително няма нито една повреда с триъгълните модели засега, но престави си, че нещо се скапе... Да кажем, че емаг се справят с ремонта, но ми е интересно как ще платят на фирмата за демонтаж на тялото и последващ монтаж...
Машината съм сигурен че ще се справя отлично ,базирайки се на опита си с предния топ модел на марката а този е и с още по добри шумови характеристики,А започва и все повече да ми харесва на външен вид.Относно монтажа,за Варна са оторизирани да монтират Climamarket ,и явно те поемат и гаранцията.
- - - - - - - - - -
Машината съм сигурен че ще се справя отлично ,базирайки се на опита си с предния топ модел на марката а този е и с още по добри шумови характеристики,А започва и все повече да ми харесва на външен вид.Относно монтажа,за Варна са оторизирани да монтират Climamarket ,и явно те поемат и гаранцията.
Адски, те че за демонтаж няма да платят няма ( няма оторизирани монтажници за Русе). Аз за себе си мисля, че е много по добре да си платиш на фирмата извършила монтажа за ремонта, отколкото за монтаж - демонтаж ( при положение, че има възможност за извършване на ремонтната дейност на място). За мен лично си заслужавя да се поеме този риск, цената в Русе е + 550лв, хич не малка разлика.