Здравейте, този форум ми помогна преди 8 години да си избера климатици от които съм безкрайно доволна. Климатици Мицубиши Хеви /модел не мога да ви цитирам сега/ през 2008 година ги купихме, монтирани са във Враца /сравнително студен град/ В началото на 2012 г когато беше 7-8 дни - 25 градуса работеха без проблем и без да замръзнат. Много, много съм доволна, тихи, пестеливи доста и топлят много, е струваха доста пари, но всеки лев си струваше, още ги ползваме и работят без никакви проблеми. Ползваме ги основно и само за отопление, апартамента е студен като цяло, тухлен и без изолация в блок без парно и без много съседи. Ситуацията е такава, че вече не живея там и ми предстои обзавеждане на друг апартамент и съответно покупка на нови климатици. ММ си е харесал Мицубиши Електрик Зубадан, но аз още не съм ровила и гледала нищо. Та въпроса ми е Мицубиши Хеви или Електрик, по онова време 2008 година Електрика май бяха по слаби откъм показатели, но е минало доста време оттогава. Ще се радвам да чуя мнения, ще ми трябват два климатика за една южна стая 21 квадрата с тераса отворена и една изцяло северна към 12 квадрата с тераса отпред остъклена и зидана с итонг, без изолация са, но апартамента е вътрешен и топъл ./панелка/.