Стига,бе Миланов,но си назад !
А защо смяташ, че МЕ не работят постоянно он/оф с по-високите си минимуми, спрямо МХИ. Ауто вентилатора им е отвратителен, дефрост алгоритъма също. Е, извинявай, по-добре да ми влиза в он/оф ама да прави редки и нужни дефрости. Заповядайте да поживеете на Дунава, с влажност 80-100% и ниски температури и тогава ми хвалете МЕ. И постоянното ръчно регулиране на вентилатора е адски досадно, особено в големи помещения на Ауто ще си умреш от студ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Вземете пробвайте на шестицата дали може да се промени или изключи кул драфта с указанието което е за 8-та, сузумито и мирая. Ако стане ще заработи както трябва.
Хевитата може и да не ми ги хвалите толкова. Хубави климатичета, ама чак толкова....10мин/5мин/пук-пук и пак същото. За през деня или в хола са си екстра. Даже на моменти е по-ефективен от дайсейкая. Странно, но така излиза според китайските джунг-мунг ватметри.
Миланов,или си много нервен или късмета ти е такъвДнес бях при майка ми за един час,и през това време да е изпукала пластмасата два или три пъти .След това тишина.
Убедихте ме момчета,това ще е Mitsubishi Heavy SRK/SRC 25 ZSX-S Diamond
Много благодаря !
Бъдете живи и здрави!
Какво да ти кажа. От към втулката почна да потраква още от закупуването му, от кондекс идваха да му поизкриват ламарините, че външното беше станало като трактор. Все дребни незначителни неща, които през деня за няколко часа гостуване дори няма да направят впечатление камо ли да издразнят човек.
Здравейте!
Бих искала да ви помоля за помощ при избор на климатик, защото нищо не разбирам, а желая да закупя нещо качествено, което да работи максимално безпроблемно, тихо и ефективно. В момента съм с една конвенционална Осака (на 10 години), 18-ка и си работеше ОК, но вече прави проблеми и след няколко "ремонта", ми омръзна!
1. Климатикът е за вкъщи, за холно помещение, около 35-40кв.м.
2. За охлаждане и за отопление, като ме интересува предимно отоплението да е много добро, защото съм с бебе.
3. Втори етаж от стара къща (гредоред), с високи тавани (3м.), външна изолация, ПВЦ дограма, южно изложение
4. За град Пловдив става въпрос, центъра. Къщата гледа към градската градина
5. Желана температура през зимата - макс около 25-26 градуса. През лятото няма значение, всичко ме устройва
6. Изолация има външна на цялата къша, но не знам с каква дебелина е. Таваните са с гиспокартон.
7. Ел уреди няма, освен телевизор
8. Сумата не е от съществено значение, но в рамките на приемливото (под 3000лв) е за предпочитане.
Благодаря предварително за помощта!
Имате възможност за няколко варианта, но смятам, че оглед е необходим за да се преценят по-точно нещата. Иначе, на първо четене 18LFC, Hitachi 50, MHI и т.н.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 02-12-17 в 20:25.
За съжаление такава е реалността, за втулката е неприятно защото ту се появи ту изчезне тракането и да извикаш сервиз няма гаранция, че като дойдат ще се разтрака.
Но това не пречи да се промотира за спалня, или по скоро промотираше./минало време, изчерпан е модела май/