Каква марка /модел/ е, ако не е тайна?
Докторе,нещо си изнервен! Не си го слагай толкова на сърце! 11 години си спях като пич и лято и зиме на конвенционалка Нео на 2.5 м от главата ми. Цъкането на релето и пукането на пластмасите ме унасяха и приспиваха. Обаче с напредването на ЕГН-то се наложи да го сменя с японска Тошиба. Сега заспивам по-трудно.
При мене се форсира защото сензора за стайна температура се охлажда и управлението приема,че стаята е изстинала. Как няма да се охлади като питата хваща скреж. Малко елементарно написан софт. Ако не се охлади сензора се развъртя под номинала даже. Пробвано е при мене, подгрява се сензора и няма форсаж.
Само за момент да допуснем, че Миланов си е наред и че действително има някакъв проблем с тая машина.
Интересно, колко ли дълъг тръбния път?
Чак пък толкоз... Знам как изглежда тръбният датчик, даже са два. Знам къде се намира и сензора за стайна температура. Както го ползвам на задание 23...24 работи все на минимум и дефростите са много на рядко. Един два пъти е засилван на 26 и ги подкара на 6 часа, но това беше инцидентно. Сега ако се монтира в помещение с повече загуби може и да стане досадно форсирането.
Миланов, интересно ми е защо когато ти зададем въпрос относно монтажа на климатика, получаваш дислексия. Ако не те познавахме, бихме допуснали че криеш нещо...
П.С. Но понеже те познаваме... сме сигурни.
Вероятно той е настоявал да се монтира по определен начин и сега не работи добре
Това е само едно фуджицу, но удря в земята целия ви блок. Нещо, като МиГ29 на форсаж. Утресутрин мисля да му изпразня два пълнителя:
2017-02-03 23.43.02.jpg
Егати тъпата марка!!!
В това отношение Хитачито е нечовек .. отварям при -18 ,не мога да чуя че работи ..
Чудя се, дали това не отговаря в някаква степен на въпросите ти - "Защо ми дефроства вътрешното тяло на всеки час?", "Защо се форсира климатика след дефрост?", "Защо издава необичайни звуци?" и каквито там бяха другите оплаквания... Без да разбирам много, бих допуснал че има някаква връзка. А ти вече разбираш достатъчно.