Страница 40 от 334 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 5004
Like Tree3767Одобрявам

Избор на климатик 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Избор на климатик 2017

Няма външни стени стаята. От балкона на другата стая,през кухнята. Не вярвах,че ще се получи, но човека го направи.

- - - - - - - - - -

За друго е тази тема, но форсирането след дефрост е изяснено. Пукането при он/офф също. Разковничето е в последните ми постове в темата за дайсейкай 6. Прочети ако ти е интересно. Имаше два тръбни датчика с различни температури и т.н. Писано е. Форсирането на турбината след офф може би се решава със смяна на платката, но няма от къде. Да спира ме до тук.
    Този пост е редактиран от milanov; 04-02-17 в 01:40.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2004
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Това е само едно фуджицу, но удря в земята целия ви блок. Нещо, като МиГ29 на форсаж. Утресутрин мисля да му изпразня два пълнителя:
    Прикачен файл 22181
    Егати тъпата марка!!!
    dodo, защо така крайно се изказваш за Fujitsu? Ти поне имаш и опит и технически знания.
    Шума може да бъде от много неща: монтаж примерно или от начин на ползване (ако климатика е спрян цяла нощ и се пуска сутринта е нормално машината да се форсира докато достигне заданието)

4. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Изтрили са ми отговора, не е проблем в монтажа и не е от вчера. Обграден съм от нисък клас машини на Панасоник и Мидея, но такова чудо няма. Видно е на снимката, че техническото състояние на машината е поне задоволително, ако не добро.

5. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Темата е .....? Изтриха ми пост - няма проблем. Но тук се пишат съвсем не по темата забележки. И додо - по-голям нетоплещ климатик от етерията няма! А фуджика може и да е шумен /тоя от снимката/ но топлят! Ай със здраве, аман от фенски изпълнения.

Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
    necata2 одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Шумни са когато не са работили при минусови температури и след това ги включиш.Иначе топлят и при минус 20,лично тествано от мен.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Това е старото външно на 14,18,24 при Фуджаците, шумно е когато се набира спор няма,ама когато подържа температура е климатик мечта.
    С present сме написали почти едно мнение по едно време,може да се изтрие моето.
    bobovo и mkukas харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

И Луката е шумна,или поне моята.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Темата е за избор на климатик. Лошо би било някой да си купи едно съкровище, да си го окачи на стената и другата седмица някой съсед да си изпразни пълнителите в него, раносутрин. Едва ли би се интересувал от марката му или пък трябва да е фен на нещо. LTC моделите и донякъде LUCA може и да са на ниво и да не се натрапват толкова с присъствието си, но останалите не са за в града. Дали и колко топлят, нямам представа.
    corsairman01 одобрява това.

11. Member Аватара на mkukas
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Е нали беше генерализирал, сега почнаха изключенията. Както и да е - не искам да споря с теб, навремето ми даде акъл за панасониците и затова уважавам мнението ти, без да е задължително да съм съгласен с него. Има навсякъде тракалници без значение на марката, това зная аз. При мен мога да ти ги подредя така - най-шумен подовия тошо, следва LKC, Нокрията, панасониците и накрая е LT. Субективно е, но следващата седмица го дават да позастудее, обещавам - ще ти направя едно сравнение с клипове на машините. Всичко е субективно, но все пак тук по нашите ширини се наблюдават две неща при съветите /не се отнася до теб/ или се препоръчва собствения избор /щото си е наше/ или пък понеже вече някой се е прекарал не смее да го признае /още по-лошо , нека и други да се прецакат/ и си прави пас или подвежда.
    Специално за трите фуджика, които имам, няма нетоплещо!!! По-ниския клас е по-шумен, точно както и сузумито при подовия.
    Стига за тая вечер
    Този пост е редактиран от mkukas; 04-02-17 в 20:29.
    dodo_pv одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Избор на климатик 2017

Ами ниския клас фужитцу са с китайски компресори уж имали общо с тошиба, но ги слагат къде ли не, а лука и 09 ЛТ са с истински на тошиба. Панасоника ми също е много тихо външното тяло особенно на минимум и перката и компресора са незабележими,но хитачито със скрула на каквито и обороти да работи е много тихо само перката му е по-шумна,защото не намаля толкова както панасоника.На терасата са ми двете външни тела и не се чуват грам, но чувам някой път на съседите дъртия хеликоптер лг хем е под другата стая на долния етаж.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Темата е за избор на климатик. Лошо би било някой да си купи едно съкровище, да си го окачи на стената и другата седмица някой съсед да си изпразни пълнителите в него, раносутрин. Едва ли би се интересувал от марката му или пък трябва да е фен на нещо. LTC моделите и донякъде LUCA може и да са на ниво и да не се натрапват толкова с присъствието си, но останалите не са за в града. Дали и колко топлят, нямам представа.
    Определно ще те осъдят за самоуправство.

Sent from my K012

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Определно ще те осъдят за самоуправство.
    Друг път! Като знам как си вършат работата съд и прокуратура...

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Имах един такъв клиент и вярваи че става дори плати ремонта.

Sent from my K012
    toto4ev одобрява това.

17. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Темата е за избор на климатик. Лошо би било някой да си купи едно съкровище, да си го окачи на стената и другата седмица някой съсед да си изпразни пълнителите в него, рано сутрин. Едва ли би се интересувал от марката му или пък трябва да е фен на нещо. LTC моделите и донякъде LUCA може и да са на ниво и да не се натрапват толкова с присъствието си, но останалите не са за в града. Дали и колко топлят, нямам представа.
    Аз живея в град.
    Като нямате представа колко топлят защо ги коментирате?Ако не ги биваше и бяха шумни както ги описвате щях ли да ги наредя толкова?
    Е не са толкова икономични като панасониците които на -15гр. консумират по 200 вата и бълват жега.
    Този пост е редактиран от bobovo; 05-02-17 в 02:53.
    Alexi, VeleV.Klima, necata2 и 6 други харесват това.

18. Тук е от
    Jan 2017

Искам да попитам,има ли разлика в отоплението на климатик Fujitsu ASYG12LMCB/AOYG12LMCBN Nordic и

FUJITSUASYG 12LMCA/ AOYG 12LMCA -10 градуса,с каква мощност работят и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 334 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Избор на климатик LG или ...
    От BaceTo във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 9
    Последно: 02-02-16, 00:36
  3. Избор на климатик
    От Icetto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 23
    Последно: 25-10-12, 07:07
  4. ИЗбор климатик
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-11, 23:48
  5. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе