Nordic-а е моя избор.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Nordic-а е моя избор.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
От Бургас съм,4 месеца умуване,четене поръчах MHI SRK ZSX-S 50,намалиха ми го от 3400(цена в Kondex)на 3100лв,колебаех се за стая 31кв.м.на 1 етаж между гореспоменатия,FH35ZUBADAN,GENERAL LTCB14,Toshiba suzumi+(16 или18),daiseikai 8 и нокрията(старата).В спалнята сложих MHI ZS-S 25,та аз съм един от първите рискували с тези два нови модела,чакайте отзиви особено през влажните зимни дни,дано не съм сгрешил с избора,основно форума наклони везните към MHI.Поздрави и успешен ден!!!
Важното е ,че топлят и то много добре. Има хора , които се интересуват само от къде се включва . Алгоритмите, софтуер и хардуер са поверени на по-умни човечета.
Скайп или YouTube, да чуеш външнато какви ги върши.
Сутринта ми направи впечатление едно Hisense, външното върти перката с ниски обороти, нищо не се чуваше. Неудобно ми бише да го заглеждам работи ли климатика или комарите гони само...шашава работа...чуждото все по-Убаво...
Така е! Ела да видиш как работи моето мицубиши, ама си носи и слухов апарат, за да го чуеш!
Здравейте.
Трябва ми климатик за спалня 12 кв.м. Има външна изолация, немска дограма висок клас.
Желая да е оптимално цена/качество/консумация на електроенергия. В началото бях готов да похарча 1000 лева, след това 2000... В магазините консултантите ми препоръчват климатици, които не са хиперинверторни, защото няма смисъл за малка спалня да се харчат 2000 лева при положение, че през деня няма да има хора в помещението и вечер ще работи на комфортен режим за спане. Та за сега обмислям закупуването на някои от следните климатици:
Mitsubishi MSZ-SF25VE за 1350 лв. с включен монтаж;
Mitsubishi MUZ-EF25VE за 1800 лв.
Daikin FTXB25C / RXB25C ЗА 980 лв. с включен монтаж;
Mitsubishi MSZ-GV225 за 1450 лв.
Mitsubishi SRK25ZM-S PREMIUM 1500 лв. с включен монтаж;
Mitsubishi SRK25ZS-S Premium 1450 лв. с включен монтаж;
General Fujisu ASHG09LMCV / AOHG09LMBC Nordic 1740 лв. с включен монтаж;
Daikin FTX25J3/RX25K 1270 лв. с включен монтаж;
Не разбирам особено от екстрите, които климатиците имат. Ще съм благодарен за обоснован отговор защо да избера конкретния модел.
Благодаря!
Може и MHI 20ZS-S, едва ли ще го държиш на повече от 21 градуса.
Човекът е в час и много добре разбира какво чете. За това малко и изолирано стайче, каквато и да е по-голяма машина от 20-ка (7-ца) ще работи зле, ще духа и ще е шумна. 20-ката на мицубиши хеви от средния клас е по-добра от аналога и от високия. Сигурен съм, че човекът вече го е разбрал Сега, как мислиш, дали е добре обосновано?
За 20-ка вместо 25-ца е добра обосновката.
Но защо хеви, а не някой от другите марки.