Ако е в кондиция, желязна машина, топли здраво.По спомен/ сервизното не е пред мен/ , при -15 отдаваше на макс около 3 кв.
Ако е в кондиция, желязна машина, топли здраво.По спомен/ сервизното не е пред мен/ , при -15 отдаваше на макс около 3 кв.
Това е страшна машина,не се чуди ако всичко му е на ред.Няма вече толкова брутално топлещи машини за тези пари.Аз се обзаведох с такава 9-ка преди време,заслужава си.
Благодаря за бързите отговори значи да не се занимавам с LMCA макар и нов.
Ако не разглобят пред мен вътрешото тяло,и да почистят до блясък турбината и всичко останало не бих го взел.Виждал съм с очите си 5 годишен изгорял Панасоник,чието вътрешно тяло беше купено от мой приятел да си го ползва за радиатор на парното.Тогава го разглоби и видях какво е гнас.....И като си помисля че целия въздух който са дишали е минавал през тая отврат,то се чудя как не са умрели тия хора.Ако вземе пък някой на леля климата,която е на 7-8 години сигурно,и май никога не е основно чистена,направо трябва да влиза в гръдното.Две котки,куче,кутия и половина цигари на ден,дебели килими....Иначе нямам нищо против втората ръка,даже аз самия бих предпочел висок клас ползвана машина пред чисто нова такава от бюджетките.
Нов модел сестра ми си взе два, за лятото стават. За зимата впечатления догодина, но този модел е със същите параметри като миналия, който топли. Всяка марка може да има дефектни бройки, затова всички имат гаранционен срок. Ако искате тиха работа за климатик МХИ знаят как да правят такива машини. Тя сестра ми спа в стаята на моето МХИ и затова искаше клими от същата марка и затова аз лично ги препоръчвам за спалня.
Здравейте,
Предстои ми закупуване на климатик предимно за отопление на хол 20 кв.м южно изложение с остъклена тераса и изолация на предна стена 2см.
Апартамента е във Варна, пластмасова дограма,вратопрозорец -5кв.м последен етаж с изолиращо пространство около 1м над тавана
Държа климатикът да е енергийно ефективен. Какво е мнението ви за следните модели климатици и кой бихте ми препоръчали:
1.Климатик Panasonic KIT-Z12SKEM-1700лв с монтаж
2.Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC35ZS-S - 1640лв без монтаж
3.Климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC25ZS-ST -1500лв без монтаж
4.Fujitsu ASYG12LUCA NEW PREMIUM -1620 с монтаж
5.Fujitsu ASYG12LMCB/AOYG12LMCBN -30C NORDIC-1700лв с монтаж
Благодаря предварително за оказаната помощ при избора от хора знаещи повече от мен!!!
Този пост е редактиран от patrona1259; 28-07-17 в 10:12.
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате кой от двата да използвам предимно за охлаждане (за сега):
1.TOSHIBA RAS-13PKVSG-E / RAS13PAVSG-E
2.DAIKIN FTXP35K3 / RXP35K3
Стаята е 18 кв. м. панел южно изложение преходна с още една със същите размери. Идеята за мен е да се чувства поне малко и в другата.
Не се стремя към температури 22-23 градуса, спокойно могат да са 26.
Благодаря предварително
Моля да бъда извинен предварително.
Знам ,че вече започвам да досаждам.
В крайна сметка реших да взема Панасоник етерия 2016-2017 модел .
По принцип съм за 7 ца , но трудно се намират та може и 9 ка.
Моля за съвет за читава фирма или човек за монтаж...... за Пловдив става въпрос.
искам другата седмица да се монтира мах до края .
Мерси!!!