За това кога "чашата прелива" зависи от много неща. При някой хора, е само фиктивно, ако ме разбираш. Затова което показа, съм съгласен с теб
За това кога "чашата прелива" зависи от много неща. При някой хора, е само фиктивно, ако ме разбираш. Затова което показа, съм съгласен с теб
Миланов, ако моето мицубиши тракаше наполовината на твоето, досега да съм го тряснал в средата на офиса на търговеца и да съм си го сменил сам, с мидея на старо. Ако не си фалшифицирал видеото, около компресора нещата ВЪОБЩЕ не са наред и ти се чудя, какво чакаш и защо пишеш тук? Ако само двамата сме с такива машини в страната, предварително ме извини.
Аз ако можех да фалшифицирам така клипове....ехеее...щях да съм .....
Но мога да го стриймна на живо в youtube. Или не мога. На телефона май излизаше такава опция.....
Да спираме, че почнах да се ядосвам.
Момчета колко му дават минимален тръбен път на Мирай-я?
2 метра тръби е минимума за Тошибите.Сложи си и тампони защото ще се изненадаш неприятно как такъв малък климатик бучи.
Аз не бих взел този мирай слаб, шумен , за тези пари защо не погледнеш нещо друго
В Испания ще ги слагам момчета, не ми е нужен висок клас машина. Можех да сложа и ME DM, но заложих на Тошибата. Имам два на брой 90° завоя, те с колко удължават тръбния път?
пп. Предимно ще се ползва за охлаждане, идната седмица го дават 40°...
Идеално за целта.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте Колеги,
Искам да ви помоля за избор на климатик. Ето даните на помещението:
- Едностаен краен апартамент на 3-ти етаж, който е с 3 външни стени и само 1 вътрешна. Стаята е с размери 5 х 3,5 метра или общо 17,5 м2 - 45.5 кубика, изложение чист запад. Целия блок е с нова външна изолация и със сменена ПВЦ дограма. Климатика ще се ползва както за охлаждане, така и за отопление, може би основно за 2-рото. Би ми се искало зимата през деня с отворена врата да може да се отоплява и коридора - около 6 квадрата.
Бюджета е около 1500 лева с монтажа. Може би Митсубиши най ми допада. В момента ползвам една 12-ка на електрик в друг апартамент и съм много доволен, а сега хвърлих око и на новата серия на heavy - ZS-S.
Основната главоблъсканица е дали за тази стая ми трябва 12-ка или 9-ка, тъй като с тази кубатура май съм на границата на 9-ката. Тишината и икономията също са важни. Моля препоръчайте размер и модел.
Благодаря предваарително!
Населено място?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте на всички. Нов съм във форума... прочетох това онова и се спрях на два модела климатизатори, а именно: Fujitsu General ASHG12LMCA/AOHG12LMCA - 1350лв. с включен безплатен монтаж или LG Standart Plus P12EN - 850лв. без монтаж, който с монтажа идва на 1000лв.
Помещението, в което ще се използва е хол с кухня 24кв.м последен етаж, южно изложение, дограмата е PVC + покривни прозорци. Климатизатора ще се използва, както за охлаждане, така и за отопление.
Споделете заслужават ли си 350лв повече за Fujitsu-то ... Никъде не видях отзиви за LG-то ... Може да предложите и нещо друго за предпочитане около 1000лв ... но ако много си заслужава мога да разтегна бюджета до 1300.
Благодаря предварително.
Момчета аз така и не разбрах кой от двата да избера ... или може би нито един ... препоръчайте нещо до 1300лв
Вземи LMC-то или Hitachi 35RPC.
До 1000лв, климатик 2ра ръка, но ще над 10 годишен.