+ на ЛГ е само 5 годишната пълна гаранция .....ако има все още такава
+ на ЛГ е само 5 годишната пълна гаранция .....ако има все още такава
Не живеят толкова дълго! Все някой от кабелите ще протрие тръба, следва взрив = неработеща електроника и липса на фреон. Пресен пример- няколко бройки s12af(Hero) . MH серията и изгнива най-долното алуминиево коляно. След това спрях да ходя на неработещи машини от марката.
На фона на двата варианта, правилният избор е LM.
Кой кабел и коя тръба? Имаш ли някаква снимка.
Два варианта- кабела на четирипътника и кабела за датчика-discharge pipe sensor
Не мога да открия втората снимка
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
И това се е получило от мандахерцането на кабела около тръбата. Ми че на мене MHI-то го монтираха без изолация на тръбите в участъка където минават през стената. Някакви арматури бяха излезли. Тръби, кабели, арматури, бетон - всичко е едно в друго.
Ужас!
Ако опира медната тръба в арматура, няма да изкара гаранцията. Ама трудно ще снимаш вътре в дупката.[emoji1]
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Не ме мисли мене. Ама какъвто климатика, такъв и монтажа, такава и фирмата. Всичко в едно - Кондекс.
Аз не те мисля, но след като хвърляш подобни "камъни" в чужда градина, е добре да покажеш че наистина е така.
Какво повече да показвам. Прочети темата за 25ZM-S, където я заключи.
Говоря ти за нещата които спомена относно монтажа...
И другата заключена - цъкhttps://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%BA%D0%B0.html
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от milanov; 09-06-17 в 20:51.
Ок, но този проблем не се решава тук. Като не си доволен от услугата, търсиш си правата. След като си видял как се работи още по време на монтажа, трябваше да реагираш тогава. Лично за мен е недопустимо такова полагане на тръбен път в отвор.
Aleksandars, за година и половина не забелязваш ли, че за да си отворя устата за някаква критика значи чашата отдавна е преляла.
Моите уважения, но горната снимка какво показва.
E, човек се учи непрекъснато.
- - - - - - - - - -
Да знаят хората да гледат като има слагат климите. Не само вакуумирането е важно. Явно.