[QUOTE=Aleksandars;875762]Нито един от двата...Погледнете 20ZS-S...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk[/QUOT
Благодаря, а между 07 LUC и 20ZS-S, кое бихте предпочели за тия 30- 35 куб. м.
[QUOTE=Aleksandars;875762]Нито един от двата...Погледнете 20ZS-S...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk[/QUOT
Благодаря, а между 07 LUC и 20ZS-S, кое бихте предпочели за тия 30- 35 куб. м.
Кога ще спреш да пишеш глупости?! Ти колко климатика имаш от "престижни марки", че правиш сравнение?
Тук хората търсят аргументирани съвети на професионалисти и собственици, а не бълвочите на хора прочели нещо, някъде и търсещи да убият свободното си време. Спри да разводняваш темата!
само за твое сведение,че от тия 200 и няколко пъти гледаемост 100-тина са мои,но това не променя особенно нещата.
- - - - - - - - - -
добре бе готин като си тръгнал да се заяждаш. кои мнения са по меродавни,тези на малкото доволни или тези на повечето недоволни,А?????????
Този пост е редактиран от sniper; 25-05-18 в 11:45.
Да ти е честит 24 май! Само за твоя информация, в българският език, все още съществуват главни букви и запетайки. Иначе си много начетен.
Относно темата, аз препоръчвам климатиците, които имам. Ако не ти харесват, аргументирай се. Но за това си има отделен раздел във форума, използвай го.
Ама здраво осрахте темата. То бива, бива фенщина. Сашо да вади голямата метла и да разчисти.
Еййй за другите машини като почнат с цапането що няма такава загриженост за чистотата на темата
Когато напиша, че във форума всеки втори парафира с безпочвени мисли, почва сърдене...и накрая, аз съм кривия... Затова форума е като селски кенеф омазан...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Пичове, има си раздел за МХИ. Обсъждайте го там. Тук хора, които не разбират от климатици, търсят помощ. Като не искате да помагате, поне не пречете!
Не свалям...просто след всяко разчистване, много субекти почват да "църкат"...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
При Vmax нещата са на късмет. И преди съм го споменавал.
Нормално на работа при тях са назначени минимум хора като в пиковете назначават допълнителни "монтажници" на граждански договори. Също така използват външни подизпълнители, за да наваксат-фирми от типа на "Коце Клима", "Пешо Клима" и "Гошо Клима". Ако обаче се използват услугите на Вмакс в ненатоварените периоди - нещата са горе долу ОК.