Значи да се насочваме към Хитачи, без значение абревиатурата. Но изрично на сайта е указано "модел 2018" (не пускам линк, за да не се приеме като реклама нещо, но точното име действително е посочено като Hitachi RAK/RAC 35 RPB (RPC).
Значи да се насочваме към Хитачи, без значение абревиатурата. Но изрично на сайта е указано "модел 2018" (не пускам линк, за да не се приеме като реклама нещо, но точното име действително е посочено като Hitachi RAK/RAC 35 RPB (RPC).
Този пост е редактиран от planineca; 07-08-18 в 07:25.
35, грешното копче
Имам и опция за Мицубиши Хеви SRK/SRC 35 ZMP, но от форума разбрах, че евтината им серия не струва.
Колега, не съм си поставял цели да очаровам някого, поне през последните 20 години. От толкова време горе-долу се занимавам непрофесионално, къде от интерес, къде по принуда, с различни машини. Попрочел съм разни книжки оттук-оттам, за да намеря някои обяснения. Не мога, а и нямам желание да се задълбочавам във всичките машини на пазара. Специално от гореспоменатите модели на фуджицу се бях заинтересувал преди години, защото си мислех да купя две бройки, точно от когото трябва. Имам и допълнителна косвена информация за тези машини от монтажници и двама потребители. Какво си мислиш ти и какво излиза не ми е проблем, защото мога да навръзвам нещата самичък. Дори косвената информация, която са ми дали за фуджицу да е изопачена в негативен план, едва ли писаното от мен би нарушило баланса тук, имайки пред вид изписаните глупости от останалите. Не мисля, че ми е нужно да тествам статистически 100 еднакви машини, за да си позволявам да пиша тук и да изказвам мнения. Очаквам в скоро време да ми попадне в ръчичките модел на хитачи от средния клас, след което би било твърде възможно да прочетеш от мен и още негативни отзиви за фуджицу, да знаеш, че няма да е нарочно!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Щом е и вътрешен апартамент защо да не е възможно? Но никой не е казал, че LMC и LUC са еднакви. Даже само на тегло външното на втория е с 7кг. в +. Не ми се навлиза в подробности да ровя в сервизните за друго, но само това би ме навело на мисълта, че са доста различни. А и вътрешното не е съвсем същото. Как ги видя почти еднакви на обем? И как точно обема на външното тяло се отнася пряко към работата на климатика? Тези въпроси ми изникват в главата след прочетеното от теб.
Иначе съм леко съгласен с @Gyokov. И аз бях с такова впечатление от теб, а от доста време следя форума. Мисълта не беше за очароване и мисля много добре го разбра. Все пак хората виждат, че си чест посетител и активно коментиращ в тези теми. Лесно твоето мнение може да натежи. Явно и за тези два модела не си се интересувал много щом до скоро си ги мислел за идентични.
Малко се получава ...другите пишат глупости - аз защо да се разграничавам от тях? Но не е това целта се надявам.
Това LMC ако наистина с 14м2 не може да се справи...аз лично бих извикал да го погледнат. Струва ми се абсурдно.
EDIT: Този в 20м2 където е шеговито го питах как се представя климатика.... и гледай какво става. Неудобно му било да ми се оплаче. То голяма работа, сякаш ми е длъжен Спомена, че не топлел добре и преди да влезе в банята го вдига на 26 с макс степен на вентилатора да му затопли и после пак намалял до 24, но някак хладно държал. Също бил и шумничък. Силно разочарован след като съм му го похвалил. На мен от къде ми щукна да го питам дали си е чистил филтрите скоро, а отговора бе - ами от както е монтиран, не (това са 6м, 3м от които в хубава зима и не се изключва изобщо). Веднага ги почисти и се оказа, че на 21~22гр. постоянна температура му е супер. Сега на 2 седмици ги мие
Този пост е редактиран от pulsedriverbg; 07-08-18 в 10:29.
А dodo никога не ги е мислил за идентични и винаги е препоръчвал LUCата.щом до скоро си ги мислел за идентични.
А други от разбиращите.
Аз имам 2 броя от дядото на LMCA - LKC и съм доволен.
Като застуди са шумнички, но не ме бърка защото :
1. са в коридор(стълбище)
2. топлят
Не му се връзвайте на Додо.
Има интересно чувство за хумор и често е неразбран.
Малко сме неговите фенове.
Петко го познавам лично и мога да твърдя, че е в пъти по-запознат с материята от повечето постоянни драскачи във форума.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Супер.
А нещо по въпроса с 12ЛМЦ не успяващо да се справи в 14м2? Явно бледнее дори пред Мидеа.
Додо , кажи чесно бе верно ли заби 12-ка в 14квадрата курник и сега не искаш "дори да коментираш" комфорта сигурен съм че можеш да напишеш много забавен коментар
Никой не оспорва знанията му. Коментираме че си позволява да се изказва неподготвен понякога и това че квалифицира машини (а понякога и потребители, клето е още по-неприемливо) които явно не познава.
Aleksandars, ти не си по-малко нясно с материята, но си умерен в коментарите си.
Този пост е редактиран от Gyokov; 07-08-18 в 11:18.
За пореден път се убеждавам, че форума се е превърнал в пълен батак. И за обикновения потребител е пълен абсурд да разбере това което го интересува.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk