От 3000лв започнах.
Daikin FVXG25 - я виж това, с уточнение, че съм ползвател,
а не професионалист.
п.с. пак се “извинявам” на всички участници/админи във форума, че препоръчвам “своето” ,
но не бих препоръчал нещо върху което нямам наблюдения.
Този пост е редактиран от ccankov73; 04-11-18 в 01:37.
Нексурата я гледах няколко пъти. Да разбирам ли, че зимата в Разград работи без проблеми?
Първа зима ще и е в Разград.
Не мисля, че ще има проблем.
Греста си свърши работата.
На газ ,ама като сложат това :
защото Баксито се издъни.
Нексурата я взех за спалня, която има нужда от отопение от септември до юни.
Но бъди сигурен, че като хване студ ще завъртя крана на радиатора да я пробвам.
п.с. тая зима най-вероятно ще топля 1 всекидневна, 2 спални и коридори, та ще експериментитам
Този пост е редактиран от ccankov73; 04-11-18 в 02:26.
Винаги трябва да се експериментира...
П.С.Отностно греста има още доста .
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 04-11-18 в 11:52.
CT200 било “интуитивативно” управление, самоубчаващо се - ще видим..
А на Нексурата снощи за пръв път и зададох седмичен таймер с 2 градуса
разлика денем-вечер.
Нищо против нямам Нексурата, но имам опасения, че тук ще падат яко дефрости. Имайте предвид, че край Дунав, влажност на въздуха под 70-80%, зимно време, си е събитие. Имам няколко приятели с Professional серията, кои с по-старите, кои с по-новите модели и си праскат дефрости на по 40мин., през повечето време. Сложили са си нагреватели в тавите, тъй като миниятюрния отвор се запушва точно след около 2-3 мъгливи дена и температури под -3.
Дефростът при MHI е аналогичен на този на тошиба. Някъде беше изказано мнение, че в София всички тошиби били бели през зимата, сиреч не работели ефективно, поради рядък дефрост. Mega може ли да го потвърди или отрече? Ако е още в страната.
Колко да не са ефективни, 6-цата на -17 работеше с 430 вата, кофти работа. Това са глупостите на тези с дефростите на 40 мин. 40 килограма външно тяло за 10-ка, колко да не е ефективно, слаба работа.
И е тухла с изолация.
25zm-s в панел без изолация е on/off при 430W.
Поздрави и на тебе.