Сложи си LLCC в спалня и после да "споменаваш с добро" тоя дето ти го е предложил.
Сложи си LLCC в спалня и после да "споменаваш с добро" тоя дето ти го е предложил.
Аз - не.
Предположих, че shener84 ги е изключил.
А иначе китайския не ми е на добро ниво - признавам.
Ццанков 73 за нов климатик става въпрос да, родителите ми са със по такива разбирания и няма как да им обясня да дадат такава сума за климатик 2 употреба при положение, че за тези и по малко пари има нов, за тях не е важна марката или екстрите, важното е да им е що-годе топло и да не плащат високи сметки както с обикновен отоплителен уред.
Ще помоля Додо_Пв, ако чете поста ми да каже точния модел на онова прословуто трео дето работило по комфорно от всички цепеници дето е виждал , надявам се че не бъркам потребителя , който ги хвалеше тези Треони
Този пост е редактиран от shener84; 28-10-18 в 21:44.
Не знам какво да си мисля,по спомени само знам, че неведнъж съм чел такива изказвания в не една тема, за това мислех, че наистина може да има нещо вярно.
Този пост е редактиран от avenger; 28-10-18 в 22:04.
Ми така то, като се напълни форума с шегаджии и комедианти...
Съвета ми е да си преразгледате бюджета до Hitachi RAK-25PPB или Fujitsu ASGH09LMCA.
и няма как да им обясня да дадат такава сума за климатик 2 употреба при положение, че за тези и по малко пари има нов, за тях не е важна марката или екстрите, важното е да им е що-годе топло и да не плащат високи сметки както ........
Това ги интерисува 95% от хората другите 2% са маниаците на клими и едни 3 % дето нещо .....
Може да помогнеш с 100-200 лв и да вземете от предложенията на касапа .
Аз на моята баба взех едни електриче ново среден клас и вече 6-7 години си бачка
п.п.
Виж ми подписа
Слагай тогава 12 LLCC,
под Gree-то (change) спах 2 нощи в един хотел
и си беше доста шумничко и то на охлаждане.
То може и девятка да се справи с тези 12 квадрата,
но LMCA.(даже ще е по-добре).
п.с. а, писали сме заедно с Kasap- а.
Mig82, както сам си забелязал, всеки "гледа от неговата камбанария" и хвали това от което е доволен (а дали е така, не се знае. Важното е - моето е най-хубаво. "Сакън", да не се спомене, че се е набутал и е гризнал дървото). Именно от там идват заблудите и потребителите са объркани. А пък акъл, колкото щеш....
Ограничих избора до два подови:
Toshiba RAS-B10UFV-E1
и един рядък но мисля сериозен
panasonic-CS-Z25UFEAW-CU-Z25UBEА
Другите два варианта са стенни като единият е 10ка дайсекай8 или ME 25fh