п.с.--специално до баце Додо
Само искам да ви вметна нещо така между другото без грам шега, измислица и т.н.ако искайте ми вярвайте.не знам каква и колко куча марка са тия treo-та,но наскоро гледах на една "скромна сиромашка къщурка" не далеч от нас за около 500 000 и повече лева с един доста "скромен"автомобил в двора.Та какво ми направи впечатление--в една от така наречените стаи (предполагам нещо като хол и кухня общо,бая голямо помещение,поне това се виждаше горе-долу от вън).Та там човека си беше сложил един бая голям Дайкин(съдейки по външното),а във всички останали стаи (поне тези, които се виждаха от улицата ,пет на брой) човека си беше сложил treo-та.та вариантите са няколко- или са му свършили кинтите,или е някакъв турбо идиот или просто не е влизал в setcombg и не е чел мненията на баце додо
п.с.--само да ви вметна,че специално обърнах внимание как работят на големите минусови температури, които бяха скоро и трябва да ви кажа, че поне това, което видях от външните тела и Дайкина, и Треотата мъркаха като котенца без грам заскрежаване,а за каквото и да е обледеняване да не говорим(чисти като момина сълза).и една друга вметка да направя(ако искайте ми вярвайте)--един познат наскоро си беше сложил в най-обикновена къща две лмц-та 9-ки и едно лмц 12-ка,като цяло човека каза, че си топлят макар че веели от вътрешното,но трябва да ви кажа относно външните по които също не видях никакво обледеняване,но относно шумъ--е нема бате такива хилекоптери,имах чувството, че ше излетът с къщата,все съм виждал шумни климатици, ама такова чудо не бях виждал.