Извън темата , но се търсеше и вариянт за супер бюджетна клима по горе.
А и назад поискаха преки впечатление от "това" , което изцапа толкова теми във форума.
На -10 става още по тиха чигата/треото - вдига си клапите и просто мига мига мига .... и така до сутринта Опитах се да ти хвана и тракането на ламарината за която пишеш. В момента е -3 , нямам термометър само запалка и цигари инак щях да ви сложа и една снимка как стопля до 49°
Ако има нещо което ме кефи в тая машина наистина е тишината. Дебита на turbo е като low на на LM-а , подчертавам дебита. На 30° е на клипа уж за да се "чуе" колко "развърта".В помещението върви и парно. Не че има разлика колко показва индикатора.
А инак охлажда доста комфортно!
Минимума му е малко над 400w. това е 9ка. на отопление.
И почти никога не съм я засякъл да работи он/офф. подминава заданието с 4-5-6 градуса колкото може , можеби щото е натъпкана в тоя ъгъл.
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=iP-k36W-daA
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 07-02-18 в 03:38.
Еми на - читава машина - спира и не ти хаби ток да те лъже ,че топли.Мидейката ми бръмчи,лапа ток и духа хладно.На -10 става още по тиха чигата/треото - вдига си клапите и просто мига мига мига .... и така до сутринта
п.с.може би на някой с ТЕЦ би му свършила работа за преходен сезон, само че ако аварира теца и вън е под-10С греда.
Този пост е редактиран от ccankov73; 07-02-18 в 03:46.
Ще ти препоръчам следните модели:
General Fujitsu ASHA09KLWA (ако покупката не е спешна и изчакаш да се появи). Иначе мога да ти го покажа с други имена...
Chigo CS-25V3A-1C169AY4J
Gree GWH09QB-K3DNC2C LOMO Economical
Daikin FTX25KM~RX25KM
Японски употребяван модел "22" - 2.2 kW в режим охлаждане (номинално)(ако не те притеснява, че е на 100V)
Няма да казвам кой от изброените ще работи най-комфортно...
Този пост е редактиран от Aleksandars; 07-02-18 в 08:20.
Здравейте,
преди време исках съвет за климатик и сега се колебая между два конкретни : Daikin ftxm25m / rxm25m bluevolution и Mitsubishi msz-fh25ve / muz-fh25ve. За мен везните клонят към Mitsubishi-то (хиперинверторна технология, по-висока отоплителна мощ), но все пак има по-компетентни от мен тук !
- - - - - - - - - -
Да поясня - Ще взимам 2 климатика единият ще топли стая 13 кв.м, а другият ще подпомага една 12-ка Panasonic CS-RE12JKX-1, за отоплението на стаята от снимката (червеното е мястото на Панасоника, зеленото на новата 9-ка)
Докладвам за протокола,както обещах.
Треото на Додо го намерих за 630лв в Пловдив.Сигурно някой може и по-ниска цена да намери!
Дилърът ми обясни,че от първи февруари тази година,Трео-то е с нови по-високи цени.
Тези от Темпекс,сигурно четатат форума!
Услугата монтаж,също е с нови по-високи цени.
Поръчах 20ZMX-S, благодаря на отзовалите се!
Sent from my iPhone using Tapatalk
zarkoboyadjiev, може да се поразровите из форума, има теми и за двата модела. Доста е изписано в тях.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Миланов обясни ми думата картелче???
Извинявай картел е ясно ,но за картелче е друга бира!