Първоначално публикувано от
ponyasd @
SPSt Аз за мойте климатици съм писал,снимал, и коментирал предостатъчно във форума.
Стара,изтъркана информация за изтъркани от хвалба климатици.Всичко което би могло да бъде казано за тях е казано стотици пъти в постовете.Не обичам да се повтарям като счупена грамофонна плоча,а и хвалейки ги рискувам да ме обвиниш в пристрастие или лобизъм за вносителя
.На тебе все е трудно да ти се угоди.....
Обичам да давам път на новото,не съм някой закостенял в разбиранията си гном робуващ на някой популярен модел.
SPST - защо винаги срещам негативизъм в твойте постове ? Постоянно някого или нещо апострофираш,изразяваш несъгласие , изтъкваш някакви си твои лични доводи ?
Сега пък нов критерии препоръчваш - да не изразяват мнения хора които притежават даден модел по малко от две години ? Много ми е странно това наистина!
Дразниш се че се хвали някоя машина - ми хубаво тогава,убеди ни в обратното,че грешим.Използвай технически аргументи ,използвай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и наблюдения на недоволни собственици (макар и не двугодишни) .Нека се водим по максимата ,че всеки е невинен до доказване на противното !
@
Viking72 ,това ,че някои е казал че са "дръгел" или "кошница" смятам да не коментирам.С тези две нарицателни ли се изчерпват всичките доводи "против"