Дай да видим колко отдава твоя? Защо се молиш на Сашо да трие,току качих данни от сервизно но,но поста ми го няма. На твоята машина данните от Евровент не са изгодни и трябва да се гледат сервизни,а за Лт ги сваляш от там.Май твоето е фенщина.Със здраве да си ползваш машината,но не я сравнявай с 12 ЛТ.
- - - - - - - - - -
Това от Евровент спроред мен са пълни тъпотий, а и няма как да се сравняват машини който работят при различни условия,а отностно LT май само много се говори и прехваля.
12 LTC до -7 запазва мощността си по номинал или 4kW на диаграмите е до -10 това е номинал не максимал ( впечтляващо ) . При -20 градуса има максимал 3,63 kW .
Евровент се манипулира от хора, на които не им изнася.В случая колегата си гледа данните от сервизните,а за другата машина в случая занижените данни от Евровент. Ти какво би си помислил?
- - - - - - - - - -
А Хитака го няма в класацията на -20. Лт от -10 до -20 изпуска370 вата. Изобщо за какво говорим.
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-18 в 21:29.
М,м престрелка.Аз да си кажа, Хитачи, дори високия клас,не бих се осмелил да го сравнявам с ЛТ по отоплителна мощност.
То и Мидейка беше кошник,но миналата година когато в Пазарджик пада до -18 ,топлеше без забелешки,даже не го бях виждал да заскрежва,а отстно Хитаците,няма да коментирам,понеже като гледам никой не се оплаква от тях.
П.С.
Преди две седмици в Плевен беше -17 една сутрин и Мидейката запали без проблем и топлеше добре.