Ааа, много ама по френско бая повечко им искат :
https://www.condizionati.fr/monospli...g-12-kgca.html
тъй че 1750 май е добре.
п.с. сега гледам по-надолу в сайта само за 369€ и къщички има.
Че хич не е зле , то малко 12 останаха дето се развъртат над 6Кв и не струват над 2000лв.
Добра си е цената, машината определено е с възможности.
Май се явяват нещо като наследници на Ltc (за Kgta става въпрос). По параметри, гледам, максумумът е 6.1, което е по-малко от Lt, но пък изобщо не е нисък, особено, ако е на тази цена, както каза ccankov73. Абе, изглежда си екстра за тази цена, каквото и да си говорим. [emoji4]
[QUOTE=ccankov73;867591]Ааа, много ама по френско бая повечко им искат :
https://www.condizionati.fr/monospli...g-12-kgca.html
тъй че 1750 май е добре.
--------------------------------------------------
Не знам от къде ги имаш тия данни,дано горе-долу да са достоверни.защото това ще е първия случай в българотъргашеската история,където по европата(според тоя сайт)цената на тоя климатик е около 2400 лева,а тука нашите "будали"(търгаши) ше го продават за 1750 лева.
П.с.---и по пътя на тая логика климатиците, които специално мен ме интересуват 7 и 9, където 7 и 9 kgta са съответно с по 100 евро стъпка надолу един от друг,това ше рече за 07 кгта около 1400 лева и за 9 кгта около 1600 лева,което е прекалено добра цена за тия климатици и ше избие всичко живо.така че не ми се вярва много,но ше поживеем и ше видим.
Този пост е редактиран от avenger; 16-03-18 в 21:57.
Е 1750 ... евро ... без ддс ... без монтаж ...
:D
Скоро, ще ги видим.
Снайперист,навсякъде по света новите модели са с високи цени.След време става интересно.В Европа цената пада,промоции бол,а в БГ?
KGTA07 -1400лв.KGTA09-1540лв.За 12-та вече я знаете цената.
Този пост е редактиран от necata2; 12-03-18 в 23:05.
Този пост е редактиран от avenger; 16-03-18 в 21:58.
Разума обикновено бива замъглен, от поредната супер промоция на технотата с включен безплатен монтаж!
sniper, недей да бъдеш толкова сигурен. Климатик не се избира само по мощност. В много сучаи, може да не е необходима. По тази логика, да наслагаме Gree 18-ки в по 15м2 стаи, ето ти мощност в изобилие, на ниска цена.