Ако някой още не е разбрал -ЦЪКPowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Ако някой още не е разбрал -ЦЪКPowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Ако искаш тишина MHI то , ако искаш да топли сигурно и в най -студеното LTCB ,
но и Luka та би свършила работа.
Вижда се че са с монтаж,но 1425 за 12 LMCA са си с 200 лева повече в сравнение с други фирми.И разликата не е само при LMCA а и други модели.
Никой не Ви насилва. Човека си цени труда.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
12 LMCA Струва 1250 лева без монтажа по принцип... (това е официалната цена за България). Човека си е сложил и една цена за монтаж, която реално е малка на фона на поскъпващите материали... Така че според мен не при Power-а са надути цените, а при останалите са занижени и в повечето случаи е за сметка на качеството на монтажа или на сервиза впоследствие... В най-общия случай обаче, това се получава в доста фирми, в които работят почти олигофрени за малко пари.
1240 е моят с монтажа.Няма да давам линк,и в момента е на такава цена погледнах сайта преди малко.Проблеми с монтажа нямах,3 метра и 15 см тръбен път,вакумиране и т.н.....Направиха хората всичко по книга ,не мога да си кривя душата,доволен съм.А всеки да си купува от където прецени,парите са си негови.
Аз бих предложил на човека да си поръча двете машини, тази за 1425 лв. и другата, за 1240 лв. После ще ни коментира приликите и разликите. Аз я изиграх тази забавна игра
Тази година ще излизат нови модели на климатиците на Fujitsu General, Fuji Electric или само Fujitsu (Все тая) На фреон R32... Бихте ли си купили такъв или по-скоро ще заложите на нещо малко по-старо, но изпитано... Аз вкъщи съм с един Дайкин на 110 V и един китаец NORSTAR, но ще трябва да ги сменям. Та бихте ли ми дали съвет дали да пробвам новото или да си плясна LTC-та
На R717 работят професионалните машини, даже в космоса. Реплките ги гласяха на R22, после още даунгрейд към R410A. Доколкото попрочетох, R32 е още по-надолу, ама щом от Дайкин казват, че е пръфешънъл...
По повод поста на Додо :https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...tml#post867335 Монтажът зависи не от парите ,а от уменията и НАЙ -ВЕЧЕ съвестта на човека който го извършва.И 300 да му платиш,ако е измекяр ще има проблеми.В края на крайщата да си говорим честно - каква толкова фолософия има в един стандартен монтаж ? Не изстрелваме космически кораб .Разбирам че много от пишещите тук с това си вадят прехраната, и в техен интерес е да се прокламира идеята ,че евтините ,както и безплатни монтажи са калпави монтажи ,а разбирате ли,като си платиш двойно - нещата ще са съвсем различни. Монтирани имам няколко климатика до сега по системата "стандартен монтаж'.Всичките си работят чудесно ,и предполагам така ще е и за в бъдеще.Освем технически грамотно,са монтирани и доколкото е възможно естетично.Наскоро дори ми беше направена профилактика на един,сваляне на вътрешното тяло,разглобяване и измиване с пароструйка и химикал в работилницата ,подсушаване ,обратен монтаж + вакумиране .Климатикът светна ! И всичкото това за 40 лева.Момчето е много опитно,и каза че му е отнело по малко от 4 часа демонтажът,почистването и монтажът.