Като го смениш с тошибата на себе си няма да си простиш....
Като го смениш с тошибата на себе си няма да си простиш....
С двата в паралел. Днес единият, утре другият пускаш и сравняваш. На пролет/ на есен единият климатик на номинация за изгонване.
[mention]the inquirer [/mention] , нямам подходящ термометър в момента. Заврях един обикновен, за стайна температура между жалузите. Инертността му е малка. Максималната температура, която успя да отчете, беше 46°C, при около 1500W консумация. Но не бих разчитал на 100% на това измерване.
Ами как няма да го мирише като се държи на 22 градуса,незнам как може да ти е топло при тази температура.При мен и трите машини в момента работят на 24 градуса ,две са на трета степен на вентилатор,а япончето на ауто .и гълтат в момента малко над киловат.Двете RPC-А държат на по 400 вата ,япончето е на 325 при мъгла и около +2 градуса външна.
Засилете си малко машините на по-високи градуси.
И аз апелирам към това.
И аз РПС го държа на 24гр, но от 22,5гр в студено и влажно време не поддържа. КГТА когато го поставяна 22гр в стаята е 22,5 -23гр.,така че то според климатика. И на 26 съм ги държал като ми е студено.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Да така е РПС и при мен на 26 го слагам, много топло става, подходящ е за спалня, въпреки, че дърпа ток за два климатика. И най важното да е пипнат, защото с тия дефрости, не става.
Ако кгта имаше още една степен на вентилатора между първа и втора степен щеше да е върхът, но така е.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk