Ще консумира колкото му е необходимо .
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Ще консумира колкото му е необходимо .
Не е въпроса, че изяде салама, а в начина по който го яде. Ако ме разбирате.
В Пловдив в момента е 36гр. и при зададени 23гр. в 30кв харчи 586W. Японска Тошиба 285UDR. Миланов ни са коси. Такива са условията вътре и вън.
Колкото трябва си харчат, при тези температури е нормално. Двата хладят около 55 квадрата на 24 градуса.
Изпратено от моят MI 5 с помощта на Tapatalk
Абе не се кося, ама трябваше да е обратното - като го пуснах сутринта с 3,5° разлика между задание и стайна трябваше да се потруди малко повече примерно 600...700W и след 10..12 часа работа да намали на 200...250. А той калпазанина почна от 350W икато охлади стаята и си стигна заданието отиде на 450W.
Този пост е редактиран от milanov; 03-08-21 в 00:28.
Този пост е редактиран от Mig82; 03-08-21 в 00:39.
Цепеняк Arielli AAC-12CHXA61-I (Wi-Fi). Външна температура 35 градуса, а зададената в помещението 14 м2 е 26 градуса. Това е показанието след, каото нагони температурата в помещението.
Мдаааа, 27,5° стайна , но външната е 25° и след стартиране стигна до 510W и след няколко минути на 230W.
Screenshot_20210806-201411_Gallery.jpg
Screenshot_20210806-201313_e-Control.jpg
Така и не каза имаш ли изолация , но мисля че няма ... освен това предполагам го гасиш вечер ...
Има изолация, но като махнеш прозореца не остава кой знае колко стена, балкон лоджия ( т.е прозорците са навътре). Гася го даже когато има хора.
Миланов при мен прозорците са на powerful , вън приятните 22С.
Снощи обаче в 23.55(ходих до работа) всичко включая и в колата показваше 27-28С и задух задух.., та си работеха харно цяла нощ.
Климатозатора не се ползва да духа на "нечий", той климатизира сградата , а за това му трябва време .
В противен случай се радваш на "екстри" като юркането описано от Миланов и икономията заминава през отворения прозорец. Кой както му е кеф бе , аз без климатик вече не мога да пребивавам в къщата си , особено вечер.
То, тука, някои от потребителите им духат на климатизаторите, вместо обратното
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk