Страница 22 от 30 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 439
Like Tree65Одобрявам

Задължително ли е обезвъздушаването на климатика?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Re:Задължително ли е обезвъздушаването на климатика?

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Това не е мануметрър а вакумер.
    Точно този монтаж на снимката на Хитачито всичко беше ок но на Грито вакума падаше леко за 5минути та се наложи да преправя конусите но се оказа че понеже динамометричния е дълъг и не стяга добре та не е за показност вакумера.
    попитах като затвориш крана кое мериш? сигурен ли си,че твоя вакумметър не е манометър то всеки мамометър мери каквото му е казано. нормален манометър разграфен за вакум до 1бар си е манометър

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ти на умен ли се правиш на мен ли ще ми обяснаваш как ми работи моя вакумер?

4. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ето снимка ако на някой не му е ясно:

Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Придържайте се към културна дискусия в темата!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Ти на умен ли се правиш на мен ли ще ми обяснаваш как ми работи моя вакумер?
    Ам чи да кажем да. Бачкам от 20г. с машини до 250 бара/надув, налягане/ и имам вакум преси/до 1.5 бара/ и съм наясно, та затова попитах да ми стане ЯСНО. Дай една близка и подробна снимка, като искаш да не умувам.

MEGA твоето е друго. При него крана е насреща/както виждам аз/ и помпата е долу. Ти затваряш към помпата и следиш машината, а той затваря машината и следи помпата.

Сашо, шапка ти свалям, ама да обяснява нещо и да показва нещо реално .... не е за премълчаване. Нямам идея да обидя или ... някой но просто това което виждам е грешно и го виждам не за първи път като публикация.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

При мен проблема е, че ако се разсея и пусна фреона и превъртам вакуумера. За това купувам евтини вакуумери, защото са консуматив. хаха

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Моя кран с вакумера се продава комплект така е направен че крана затваря към помпата а вакумера остава свързан към климатика. Сега разбра ли?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Моя кран с вакумера се продава комплект така е направен че крана затваря към помпата а вакумера остава свързан към климатика. Сега разбра ли?
    Няма помпа в комплект с кран. По това което виждам ще ти постна видео, па и ти покажи как дайства. Още не съм видял винтил да действа на долен изход/вход/ Увеличена снимка е леш. Това и аз го мога ама по-добре. Подробна.

Специално за теб в понеделник ще се разходя до една фирма за клими/не е малка/ и ще ти спретна помпа с подробности от твойта и ще направя видео на действието и. При първа възможност покажи и ти, но нещо по-близко.

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Защо си мисля че ти си оня Ванко дето всички реваха от него и той същия философ беше. Няма какво да ти се обяснявам повече като не разбираш как работи крана. Ако Мега желае да ти обясни че е виждал помпата ми и знае как работи и тои си направи неговата подобие на моята.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от vankoto
    Няма помпа в комплект с кран. По това което виждам ще ти постна видео, па и ти покажи как дайства. Още не съм видял винтил да действа на долен изход/вход/ Увеличена снимка е леш. Това и аз го мога ама по-добре. Подробна.

Специално за теб в понеделник ще се разходя до една фирма за клими/не е малка/ и ще ти спретна помпа с подробности от твойта и ще направя видео на действието и. При първа възможност покажи и ти, но нещо по-близко.
    що да няма такъв кран? щото ти не си виждал такъв или ей тъй лаф да става ? аз лично мисля , че е напълно възможно да има всякакви кранове ..

13. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от aimilios
    що да няма такъв кран? щото ти не си виждал такъв или ей тъй лаф да става ? аз лично мисля , че е напълно възможно да има всякакви кранове ..
    Ам чи покажи ми дет като го врътнеш и отваря наляво и затваря надолу? До колкото знам затваря страничните входове/демек те идват насреща изодзад откъм дупето срещу витила и той ги спира/, а правия е директен или имаш или виждал нещо друго? Само незнам що се пънете за нещо дет го има за 20лв и може да се тества и го имате или нямата. Аз просто си мисля на глас. Едно е да мислиш друго е да имаш.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от vankoto
    Ам чи покажи ми дет като го врътнеш и отваря наляво и затваря надолу? До колкото знам затваря страничните входове/демек те идват насреща изодзад откъм дупето срещу витила и той ги спира/, а правия е директен или имаш или виждал нещо друго? Само незнам що се пънете за нещо дет го има за 20лв и може да се тества и го имате или нямата. Аз просто си мисля на глас. Едно е да мислиш друго е да имаш.
    не ме разбра правилно , мисълта ми беше , че ако има такъв кран то , обезвъздушаването се извършва правилно , такава ми беше идеята ...

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

vankoto не греши, този кран наистина мери вакума в помпата а не в климатика. Май някой не иска да си признае грешката

17. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от jony
    vankoto не греши, този кран наистина мери вакума в помпата а не в климатика. Май някой не иска да си признае грешката
    Споко брат, аз съм тъп и не мисля много,но имам повече техника и познания за клими като любител от някои фирми.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Евала за което, инструмента е 90% от свършената работа а и мойте даскали казваха "Хладилната техника е проста работа за умни хора"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 30 ПърваПърва ... 122021222324 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 15-09-14, 11:06
  2. Отговори: 7
    Последно: 11-06-09, 12:53
  3. Отговори: 18
    Последно: 11-06-08, 17:47
  4. Отговори: 63
    Последно: 18-06-07, 17:16
  5. Търся HDD 4.7GB задължително Quantium FireBall
    От cd-key във форум Общ - хардуер
    Отговори: 15
    Последно: 17-01-03, 21:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе