Аз на тази снимка не виждам наченки на хидроизолация, а са ти казали, че няма да мръдне защото ако мръдне ще се оплете в кабелите и не би посмял.
Аз на тази снимка не виждам наченки на хидроизолация, а са ти казали, че няма да мръдне защото ако мръдне ще се оплете в кабелите и не би посмял.
Този пост е редактиран от bobivg; 01-10-19 в 15:36.
Само като видя серпентината на тръбите и ми става ясно що за монтажници са били!
Климатикът да не е с безплатен монтаж от някоя магазинна верига?
Не разбирам какъв е бил проблема тялото да се закрепи под прозореца на стенни носачи? Може би в багажника са имали само такива?
Този лист алуминий адекватен ли е за подложка под стойки закрепени върху 10см EPS изолация с цел да се намали шанса от деформация?
Четох, че алуминия не ръждясва, а оксидира, което го защитава още по-добре от атмосферни влияния. Има ли смисъл да го боядисам примерно с Protecta 3 в 1 (имам останала от нея).
Pritecta 3in1 не е ли за черни метали и то раждясали?
Има алуминиева подпрозоречна дъска , направо прахово боядисана.
https://aluplastic.bg/produkt-katego...0%D0%B7%D0%B8/
По фирмите за дограма също ги има
Здравейте, искам да попитам знаещите ,при така изпълнен тръбен път има ли опасност компресора да не се маже добре.
Благодаря предварително.
От снимката не може дасе види дали има маслен трап , но по-скоро няма , което не е много добре , Това на снимката да не е безплатен монтаж , защото ако е шлатен............
Благодаря за отговорите.
Монтажа е на мястото на стар климатик. Използвани са отвора и стойките, но тръбният път е нов, около 2,80 м..Нивото на двете тела е почти еднакво.Монтажа е безплатен.
Здрасти. Монтажът на външното тяло естетически може да не радва особено окото, но функционално и от гледна точка на ефективност си е добре - къс и сравнително прав тръбен път с плавни извивки И външното тяло е защитено от градушки. В случая маслени трапове изобщо не му трябват
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 22-02-20 в 23:34.