Когато качиш външното на покрива.
Пхахаххах, да само на покрива като го качиш. Що говорите глупости ...
Нормално е да се каже,когато външното тяло е на по-високо ниво от вътрешното и то с еди колко си см или м
Не знам, защо очакваш нормалност...
Маслен трап се препоръчва при денивелация над 5м.
Сега остава да пуснете една снимка на която външното тяло е с 5 и повече метра по-високо от вътрешното и да не е на покрива.
И си признавам.
Когато монтажникът е калпазанин и инструменти не помагат. Маза с уплътнител, стяга с динамометрични ключове, вакуумира, а накрая не затегна капачките... Горките японци... след няколко месеца, или след година пак ще трябва да плащат за пълнене с хладилен агент...
Ти ако мислиш, че капачките държат налягането, много се лъжеш. Капачката по-долу, защо не го е спряла? ... Свалял съм 13 годишна Мидеа без капачки, дали и беше там фреона? Там си беше.
Този пост е редактиран от Mega; 05-03-20 в 21:53.
Този японец може да са го обучавали във Вимакс. Прецака им климатика. После защо "не топлели" Панасониците...
Jack Krauser, капачките е редно да се стягат, за това си прав. Но ако не ти държат крановете, капачките не помагат.
Не знам защо не го е спряла. Ако Мидеята рядко е била ползвана, или ако е била ползвана само на охлаждане(налягането на крановете е ниско), може гумичките някак да са удържали фреона. Но така както японеца ги остави, е въпрос на време да изфиряса част от хладилния агент.
Явно не си виждал надута или сцепена капачка. Ако кранът е изпуснал капачката едва ли ще спре фреона. Капачките по-скоро пазят портовете от замърсявания. Не казвам да не се стягат, а че и да са стегнати фреонът пак ще изфиряса при изпуснал кран. Просто въпрос на време.
Ами защото бронзът ще издържи на слънце и студ много повече от пластмасата, примерно. Но от работното налягане първо се раздува и после се цепи по обиколката.
Аз съм виждал сцепена капачка напреко на резбата.
Но не съм сигурен дали от налягането (хладилният агент вече се беше "изнесъл" от системата) или от пренатягане на самата капачка.