Аз на тази снимка не виждам наченки на хидроизолация, а са ти казали, че няма да мръдне защото ако мръдне ще се оплете в кабелите и не би посмял.
Аз на тази снимка не виждам наченки на хидроизолация, а са ти казали, че няма да мръдне защото ако мръдне ще се оплете в кабелите и не би посмял.
Този пост е редактиран от bobivg; 01-10-19 в 14:36.
Само като видя серпентината на тръбите и ми става ясно що за монтажници са били!
Климатикът да не е с безплатен монтаж от някоя магазинна верига?
Не разбирам какъв е бил проблема тялото да се закрепи под прозореца на стенни носачи? Може би в багажника са имали само такива?
Този лист алуминий адекватен ли е за подложка под стойки закрепени върху 10см EPS изолация с цел да се намали шанса от деформация?
Четох, че алуминия не ръждясва, а оксидира, което го защитава още по-добре от атмосферни влияния. Има ли смисъл да го боядисам примерно с Protecta 3 в 1 (имам останала от нея).
Pritecta 3in1 не е ли за черни метали и то раждясали?
Има алуминиева подпрозоречна дъска , направо прахово боядисана.
https://aluplastic.bg/produkt-katego...0%D0%B7%D0%B8/
По фирмите за дограма също ги има
Здравейте, искам да попитам знаещите ,при така изпълнен тръбен път има ли опасност компресора да не се маже добре.
Благодаря предварително.![]()
От снимката не може дасе види дали има маслен трап , но по-скоро няма , което не е много добре , Това на снимката да не е безплатен монтаж , защото ако е шлатен............
Благодаря за отговорите.
Монтажа е на мястото на стар климатик. Използвани са отвора и стойките, но тръбният път е нов, около 2,80 м..Нивото на двете тела е почти еднакво.Монтажа е безплатен.
Здрасти. Монтажът на външното тяло естетически може да не радва особено окото, но функционално и от гледна точка на ефективност си е добре - къс и сравнително прав тръбен път с плавни извивки И външното тяло е защитено от градушки. В случая маслени трапове изобщо не му трябват
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 22-02-20 в 22:34.