Абсолютно точен разбор.Всичко чисто ново,бойлер и 4 панелни радиатора,единия е 2 метра,и той даже съжалява че е взел толкова голям за хола понеже там е камината и дори не го използва,за кухнята и спалнята са дълги по около метър,метър и нещо като гледам,в коридора има едно малко като кубче а в банята - лира За два дена му е направил системата каза майстора ,никъде тръба не се вижда,много красиво е станало,но е правено преди да се сложи ламината и гипскартона,до сега само еднаж му е горяла запалка 30 лева е дал.Работи добре със слънчогледови пелети дори които са по 6 лева чувала,всичко се купува през лятото.Абе честно казано хубаво си е да си има човек една такава система в къщи,да си гледа огъня на камината ,при него всичко са скрили отзад почти,и е станало добре.но си иска инвестиция,задължително трябва да е преди основния ремонт за да може да се вкопаят и закрият тръбите и така....За разхода - миналата година каза че дори под 2 тона е бил,сега говорих с него каза ми че ако при топла зима като миналата му е била изхарчила 3 тона е шял да изреже тръбите и продаде камината с радиаторите . Сега обаче като си мисля че ми предстои ремонт и се чудя какво да правя,мисля че не бих тръгнал да монтрам тия тръболяци,да закривам и т.н....Три климатика за 4 хиляди и една печка за баня която ще се включва само когато е необходимо.По лесно е и няма такива разправии.Отделно месечните сметки ще са със сигурност с някой лев по ниски.Лесно може да се купи една камина без водна риза има много красиви сръбски за по 300 лева за хола,ако някога угасне тока или е много студено да си я запали човек на дърва и да се кефи