Aбе човеко да наблъска няколко LTCA на Fudjitsu за по 1700-1800 лева и да се не занимава с глупости.Това че има пари не означава че пък ги гребе с лопатата та да слага климатици от по 5000 лева,както и да е,негова си работа,той си знае възможностите човека и най важното - за колко време ги изкарва .Мен по ми е интересно друго Рафи - коя е причината да се откаже от пелетите ? Сега си мисля - хамалогия няма логика да е.При тях хамалогия няма.Остава другата причина - цената на отоплението. Но пък комфорта е различен все пак .Някакси странно ми се вижда да се откажеш от добре изградена пелетна система и да минеш на климатици в къща която отгоре на всичко е и на хладно място.За твърдото гориво - разбирам.Минал съм през тоя ад и не бих повторил,но за пелетите освем високата месечна цена на отоплението друга причина не вижда.Наскоро един познат,който като Рафи има транспортна фирма с тежкотоварни камиони,и е един от пионерите в бранша си купи една къща за 520 000.Тя е на три етажа + огромно мазе.Ходи в София и си вика консултанти човека по отоплението,при него бюджетът е наистина неограничен и не го бърка дали ще даде 40 или 60000 за нещо което ще го топли.И в края на крайщата му препоръчаха да монтира котел на пелети.Така и направи