Цанков, някакви пъклени планове кроиш май? Каква влажност целиш? На мен, лично, най-комфортно ми е на около 45-50%. Нагоре ми става тегав въздуха, а под 40-45% ми съхне гърлото.
Цанков, някакви пъклени планове кроиш май? Каква влажност целиш? На мен, лично, най-комфортно ми е на около 45-50%. Нагоре ми става тегав въздуха, а под 40-45% ми съхне гърлото.
Цанков,скоро ще се монтира едно подово Уруро (кафяво)и ще сподели мнение и снимки колегата,надявам се,и на мен ми е интересно.
50-55% ни е най-добре.
Без овлажнител отива към 40%, стърже в гърлото и кашляме.
Та дори и да спрем фасовете(а дано, ама надали) пак е сухо без значение от вида отопление.
Държа много на вентилация(дори и да не се пуши) та комина няма да го затварям.
И Lossnay на МЕ гледах(700лв), но и той ще вкарва сух въздух.
- - - - - - - - - -
Много ме дърпа натам - позна
Аа, тук вече си в грешка! Всичко може да пропусна, ама не и смазката!
Вкъщи, в спалнята и детската, винаги се върти около 50%, дори и в студовете. Виж, в хола пада и до 40%, в най-студените дни, но там не спим и не пречи. На Цанков смазката явно е по-слаба.
Подово Уруру звучи много интересно.
https://planetaklimata.com.ua/instr/...eaflet_Eng.pdf
Предполагам и за другите модели е долу-горе толкова.
Е, чакай де, още е червейче в главата ми, ама гризе, гризе...
Kasap е , с тез препоръки ще ми денатурираш мукозата на горната част на храносмилателната система,
трябва и малко разреждане, няма да ставам биокамина....
Аидеееее, кога станахте калайджии, кога ви почерняха дупетата.Дедо ви все с хидрометър ходеше из одаята.
Добре де,днес си направих труда да погледна цената му на MH 20zs-s -1290 лева я намерих най ниска,без монтаж.Колко пари да я пускам,че времето върви.
50-60% от цената.
За машина без гаранция - толкова.
За да има гаранция, този който я е монтирал трябва да я свали и монтира на новия собственик.
Как може да се уреди и кой ще плати гимнастиката е въпрос на договорка м/у продавач и купувач.
Аз МЕ-то от хола го продадох с над 2г. оставаща гаранция, на 60% от цената му като нов.
На мен 20 zs-w ми го продадоха 1350 лв с монтаж. А иначе като оглеждах в интернет, струваше 1299 лв без монтажа.