Джак, не е необходимо да сте и на това гърне мерудия. Симпатията/антипатията към определен вид климатизатори, в случая няма отношение. Нека, не се налага модериране поне на тази тема...
Джак, не е необходимо да сте и на това гърне мерудия. Симпатията/антипатията към определен вид климатизатори, в случая няма отношение. Нека, не се налага модериране поне на тази тема...
"Цепениците" не беше ли някаква спамерско-чатова тема за най-върлите фенове на климатичната тематика да "освобождават" напрежението. И съответно да не се нуждае от "стриктно" модериране. Само в краен случай при лични обиди и нападки. Защото иначе няма друг смисъл от съществуването й.
Е то в точно в тази тема кой знае какво напрежение няма. Всеки си пише за каквото му е кеф - кеф ти пръчка за 800 лв, кеф ти недотам пръчка за 1500, кеф ти климатик за над 4000, тук таме някой радиатор намесваме за цвят. Ако някой желае да се похвали с японка, хвали се. В общи линии мир и спокойствие. Това не е тема, по която се очаква някой да си избира климатик все пак. Има и не малко полезна информация за следящите, пък и положителните коментари за недотам тачени машини минават някак си по-мирно.
Здравейте понеже искам да разкарам едно Mitsubishi Heavy 20 zs-s, климатика няма година,а реално не е работил много.Каква цена да му търся? Благодаря ви.
Защо не питаш в магазина от който си го купил за колко ще ти го изкупят.
Вимакс,но не прочетох някъде за такава практика в сайта им.
ами ОЛХ тогава
- - - - - - - - - -
Гледам Вимакс имат раздел "Аутлет климатици" и "Преоценени"
Попитай ги ... може да ти го изкупят и да го пуснат в някой от тези раздели. Все пак е с две години гаранция още.
Май най добре в ОЛХ
charliii, моля дръж ме в течение с цената. Може и на л.с. да ми пишеш.
И мен ме интересува цената, моля дръж и мен в течение.
Цанков, ако разчиташ урурото да ти вкарва въздух и да ти овлажнява въздуха докато пушите на включен абсорбатор ти казвам, че не няма да стана тая работа.
Бях ти правил някакви сметки колко вода трябва!!!
- - - - - - - - - -
Много сте сериозни тая вечер.
Нали темата е разпускане?
Сетих се за един стар виц.
За климатичен форум, би трябвало да се перифразира така.
Какво е да имаш лош късмет? Това е да бръкнеш в контейнера с японките и хванеш КУРеец.
bobi, помня я таблицата, благодаря!
Пушим на комин отворен за вентилация, не на аспиратор.
Миналата зима взех овлажнител и за постигане на около 55% влажност “гълташе” 4-5л. вода за 24ч.
На урурото му дават до 450мл на час, което мисля ще е предостатъчно.Стриймъра и вкарването на въздух - бонус.
За отоплението в преходни сезони и авария на котел/инсталация е ясно.
Другото дето ми се върти из главата е нещо подово(Нексура или друг) плюс няколко саксии (вече има 2) - по-еко.
Третото дето ми се върти е нова японка и пак саксии..
п.с. овлажнителя м/у другото върши много добра работа - всички коитио кашляха у нас спряха на другия ден,
но прави нещо като мъгла в стаята.Неприятно някакси.Ултразвуков е.
п.с.2 интересно е, че има и подово уруро - японче DAIKIN S-50NVRV
п.с. 3 вече ми се завъртя главата от идеи