При мен все още е топло и нищо не пускам.
Поровичках малко за звуковата диагностика и се оказа, че не е точно така како си мислех.
Има си приложение, което трябва да се свали за да знаеш какво ти говори.
Инсталирах го и разбрах какъв е бил поздрава от предходния пост.
От разни други записани клипчета в тубата излиза, че някои модели дават моментната консумацията и разход на енергия за времето от когато са пуснати. При мен нещата изглеждат по различно, но и тогава го пуснах колкото да запиша чуруликането. Ще го пробвам отново когато застуди и го пусна да поработи по-дълго.
Не мога да намеря от къде му се сменя езика - тъпо.
Тази диагностика е предимно за моделите дето нямат вграден вай-вай.
Много се умЪлчахтее ... да не би някой от вас да чакат резултата от вота и да си имаме някои и друг кмет във форума
Аз не гласувам вече.
Днес обаче ходих до село и занулих ватметъра на баща ми. По мое настояване направихме прогнози, колко ще изхарчи цепеницата за 5 месеца.
Аз прогнозирах доста оптимистично 150лв, а той доста песимистично 500лв, на база това което е плащал до сега с радиатора 150-180 зимата и лятото около 50-70лв за всичко.
Да припомня 18м2 помещение в къща без изолация, PVC дограма и се топли само едно помещение. Три външни стени. Държи се температура около 20градуса. От около две седмици е с лидълската станция и за сега е отчела най-ниска температура -0,3градуса.
Брои се условно за спечелил този който е дал по-близка прогноза.
Кой е по-близо до истината според вас?
Този пост е редактиран от Mega; 27-10-19 в 21:04.
Зависи си и от зимата разхода.
Подобна ситуация имам и аз.
Едната зима 209лв., следващата 133лв.
Ти си по-близо определено.
Днес отвориха кръстовището на Цар Борис III и Житница и отидох да видя каква е ситуацията.
Да пресечеш Борис, като пешеходец си е живо приключение и определено не е за бързащи хора. 6 минути и 7 светофара с копчета
Някои хора имат собствено виждане за нещата