Сервизни на грее съм спрял да чета , както и да вярвам на Г-жа Донг. Това с Hz според мен е рекламна игра ... относно комфорт и икономичност всичко си зависи от производителя , неговите решения и възможности.
Сервизни на грее съм спрял да чета , както и да вярвам на Г-жа Донг. Това с Hz според мен е рекламна игра ... относно комфорт и икономичност всичко си зависи от производителя , неговите решения и възможности.
Не забравяйте, че Амбърът за БГ е Нордик и се различава от другия, който се продава в голяма част от Европа. Има клипове, които показват как другия модел слиза до много ниски минимуми на отопление. Между другото моето скапано Гри се оказа, че може да работи под 200 W на отопление. Преди няколко дни звездите се събраха и се случи чудото макар и за няколко минути, както и само 2-3 пъти. При нормална употреба под 350 W не съм го виждал на отопление. На охлаждане слиза и под 100 W.
Добър ден господа.Някой може ли да даде съвет от къде може да се поръчат нови четки за самопочистването на японеца който имам(Hitachi ras-s40y2).
Най-добре виж в някоя фирма в Пловдив или по телефона.
[QUOTE=surfi;939769]Коментарите ти (предполагам ползваш google translate) излизат почти като писани от българин на някое друго "velke pivo", но не повече от 3.
Your comments (I guess that you are using google translate) look like written by a Bulgarian on a couple of "velke pivo", but not more than 3.
ПС: Всички се чудим как ти се превежда заглавиято на темата, защото "цепеница" означава евтин (боклучав) климатик, въпреки че не си единствения с класна машина, който пише в нея.
PS: Everybody is interested how the title of the thread was translated by google translated, because "tzepenitza" is a cheap (garbage) ac although you are not the only one with a class machine writing in it.
Този пост е редактиран от Vizi; 14-10-19 в 14:38.
На мен ми е интересно как точно в тази тема пише, цепеници как му се превежда
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Добавих въпроса на английски, че май всички ни това ни гложди. :D
Не всички. Аз се чудя как му превежда моя подпис
Предполагам нещо такова "LG štýl baht". Няма да се изненадам да имат подобни изрази - те са със сравнително близък език и култура до нас + наличие на много етнически бълагари. Друг е въпросът и то не маловажен, че са били част от Австро-Унгарската империя, а ние от Отоманската.
[QUOTE=Vizi;939773]благодаря за обяснението
точното име на темите е: безплатна тема за дневници
моля, върнете се към темата, защото Алексадарите ще се ядосат, той ще ни държи нагоре
Бих искал да ви благодаря за полезна информация и добри съвети от Алексадари, Касап, Додо пв, Милано, Росвен, Иван74, Румб @ та ...
този форум е на много високо ниво
https://perfume007.livejournal.com/364544.html
който му се чете.
Пише и как се топлят, но не се споменават климатици...
Е, рашките да, щото били на село.
Иначе пишат газ,ток,мазут... и цепеници...
На едната снимка има 3 климатика де.
п.с. в друга статия прочетох, че в блоковете с локално (за блока) парно
от 2016 въвели - ако си спреш всички радиатори плащаш 40% от средното за сградата на квадрат площ.
Направено било с цел да не се топлиш от комшиите на аванта.
п.с. абе щом форум нямат......