Летните марки със задно предаване са за каране само до +3°
Мога ли да убия климатик с електрошок от тези дето са на фенерчетата? Нямам, но съм готов да си закупя.
Не мога да се разбера нормално с един офис под нас вече втора година откакто решиха, че парното им е скъпо и ще ми бръмчат с климатици дори и през нощта въпреки, че няма никой там.
Приемам и други съвети. Пръчка във вентилатора е възможно, защото достъпа до външните тела е лесен, но търся по сигурно и крайно решение.
Зависи от модела. Ако комуникацията е по отделен кабел ще може.
Ако е през линия на захранване, при някои модели, няма да стане.
То вдига волтове, ама няма ампери.
Едва ли вдига повече от 15-20mA.
Когато всички други начини на комуникация не са дали успех и отсреща има нагло поведение и неизпълнени обещания какво да правя.
Мизерниците заслужават много повече, не заради моето неудобство, а заради начина по който упражняват дейността си (не е за форум).
За сега ще им спестя проблемите с институциите, които биха надхвърлили многократно цената на 1-2 климатика.
Daikin Altherma 8kw Hybrid outdoor unit defrost cycles
Пичове случи се! Цепеницата ми има проблем Влезе в дефрост и мислех,че е за винаги,но все пак тръгна. Външното тяло уж работи, вътрешното показва само,че е в дефрост. Спирах с дистанционното,изключвах от мрежата и все показва,че затопля а така и не започва да духа вътрешното. Сменях топло-студено не иска и не иска. Преди малко тръгна,но струята е като на инвертор-хладна. Сложих термометъра,не вдига темп на струята повече от 38гр . Цепеницата е Midea MSS 12HR. Утре ще търся някой да я погледне. Ако може да ме насочите какво да очаквам като проблем,ще бъда благодарен. От 16г ни служи вярно и безпроблемно,тъй че заслужава да пробвам да я възкреся :D