Е именно де.
Хем по-тънка лайсна хем на галошите в коридора ше им е по-комфортно.
Е именно де.
Хем по-тънка лайсна хем на галошите в коридора ше им е по-комфортно.
Ще питам, преди да го монтират дали може да го отворим и да му направим някоя снимка за форума. На мен също ще ми е любопитно с какъв компресор ще е. Като цяло е тъмна Индия. Няма почти никаква информация за тези цепеници. Сега ровя румънските форуми барем изпадне нещо.
Един приятел си взе блендер Starlight 1200W.. Сложи фъстъци да си прави фъстъчено масло и мотора прегря и изпуши. Както и да е - по гаранция му го замениха и втория мАтор изпуши. Накрая взе някакъв Бош 700W и ги върти тея фъстъци по 20 мин без почти да загрее. Та дано тея данни по лепенките на климатиците имат някаква връзка с реалността.
Бързо тестче преди лягане [emoji3] . Външна температура -1 снимките са след проветрение на 5,10 и 15та минута след задание 31гр и макс турбина. Външното си остана чисто след теста,дефрост няма.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Често се чудя, защо е цялата гимнастика и какви са изводите и поуката.Това го правят и дъртата ми пълнолетна конвенционалка Мидея и дъртия ми конвенционален Дженерал, от което пък нищо не следва.
Този пост е редактиран от edi1; 14-01-21 в 00:48.
Edi ако на теб не ти е полезно,просто не чети. А дъртата ти Мидея не може да го направи. Тази която заместих с въпросната цепеница беше върховия модел MSS 12Hr,в другата стая имам още една Мидея тъй,че няма смисъл от излишни спорове. Тази цепеница от снимката има 850м3/ч на макс степен и струва по малко от среден клас смартфон.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
И без това от доста месеци време почти нищо интересно не се случва в темите, освен постовете на двама, трима останали нормални списващи, та ще последвам съвета ти.
Преди 2 години бях писал за едно служебно Чиго и колко доволен съм от него , ами продължавам да му се радвам най-вече на това колко тихо и незабележимо работи. По тих е от служебния компютър ....
Имам хладилник Стар Лайт навън под навеса и вече три лета ми дава ледена бира в жегите .... Взех го за 60лв на няква промоция в емаг.
На чигото компресора е тошиба с 1200гр. R410.
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 14-01-21 в 15:01.
На 600лв климатик няма как да се вземе търговска отстъпка 300...400лв......друго си е еджа за 1500.
Днес пристигна и по-мощната цепеница(12TSWF). Отворих вътрешното тяло и на пръв поглед доста по-солидно вътрешно спрямо 12EAWF. Тези 2.5кг разлика е очевидна(щом жената забеляза а тя не се вълнува от такива неща). Дистанционното е много компактно и е доста по-малко спрямо снимките. Ако гледам само външният и вид мога да кажа, че за 625лв е направо подарък. За работата и ще трябва да почакам доката дойде време да се монтира, Във вторник ще идват да монтират EAWF цепеняка и ще мога да почна да давам информация занего как се справя.
Внимавайте, в Пловдив крадат външни тела
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...luchka-1040437
Той не краде , той само си бере бакър ...
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk