Към момента Звездата продължава да се държи премиум :D . Единствено малко заигравка с дебитите за да не офва. Предполагам,че е от местоположението й,тъй като не е срещу вратата на другата стая и така по бързо си стопля около нея. Дефрости все още не съм видял,имам да наваксвам от старата цепеница . Под 2гр външна (не съм сигурен) вдигна минимума на 500в. С тази консумация си вее с 35-39гр (външна 0 до -5)според скоростта на вента и си отоплява спокойно двете стаи. Духа си яко и според мен не е за малки помещения,над 25кв според изолацията. Уж има и нагревател на външното. При какви темп се включват на другите машини които имат подгрев? След оф не се набира,тръгва си плавно,безшумно и си топли без да се натрапва към момента.
П.с консумацията и от снощи,като през деня външната бе най много 1гр.Задание по ДУ 24. В момента -2 със силен вятър и усещане за -8
От тази нощ консумацията. При външна темп -6,-7 и усещане за -10,-11 задание по ДУ 24 с включен слийп режим. Не е вдигнал повече от 500в минимума и при това задание си офи. Дефрост май все още няма.
Висулки също няма