Доколкото четох сами си правят климатиците. Имат някаква връзка с Делонги. Стигнали са 20 милиона бройки на година.
Айде на новата тема. Чувствай се поканен там
https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...%B0%D0%B3.html
Доколкото четох сами си правят климатиците. Имат някаква връзка с Делонги. Стигнали са 20 милиона бройки на година.
Айде на новата тема. Чувствай се поканен там
https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...%B0%D0%B3.html
Този пост е редактиран от splendor; 21-01-21 в 23:06.
В планината на Японски цепеници [emoji39]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Това бекъп-а на Стар Лайта и Мидеята ли е?![]()
седмичка вероятно продадена за 12ка и монтирана във възголемичко хладно помещение си бичи едни 10тина години без да я пипаш
С бекъпа сме он оф [emoji16]
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Е тая японка топли много , и като гледам цвета на пламъка COP-а и доста голям .
Тези от GMCC са измислили техното.
Музикалния поздрав е и за европейките им събратя със същия компресор от оспамената тема.
Този пост е редактиран от bobivg; 24-01-21 в 20:55.
Ми то в оспамената тема, самият модел е някакъв спам за много пари.
[mention]bobivg [/mention] , не каза какви са впечатленията на твоя познат, на който си препоръчал Едж 13-ка.
Той е на кума ми познат, а не написах нищо, защото информацията е малко объркваща и не можах да се ориентирам какво точно става.
Бяхме задно когато му звънна да го разпита.
На въпроса как е климатика, доволен ли си? - Да много съм доволен. Сравнение със стария е много по-добре. Ама стария е някаква Мидея.
Има ли някакви шумове ? - Не тих е.
Има ли цъканя, пуканя, нещо което да ти е направило впечатление? - Ами леко цъка, издава шум от време на време, не го прави постоянно.......
Казахме му да направи клипчета, за да чуем и ни изпрати две. Качеството е много зле. Аз нищо отчетливо не можах да чуя. Кума ми твърди, че със слушалки на макс, бил успял да чуе нещо, но не и като Жоро шлагерите.
Така оставихме нещата за сега. Ако се увеличи шума до степен да го дразни сам ще ни потърси.
Решихме, че за сега няма смисъл да разкарваме монтажника.
Нещо ме съмнява сглобката с тия цъкания. Бие като случаите със ZS. Явно е много деликатна откъм монтаж. Честно казано, цъкания на моменти съм чувал от почти всички машини, над които имам по-детайлни наблюдения, в определени моменти, когато работят на по-ниски обороти. Обикновено е в следствие на негресирана втулка. На голямото ми Хеви, втулката беше суха на барут. Машина за няколко хилки. Така че няма да ме учуди, ако са си спестили смазване. Този модел на Тошиба е и с по-голяма турбина, така че е още по-чувствителен към подобни ситуации.
Значи в студеното време се е справила добре, нещо за дефростите да се е оплакал?