splendor, мое лично мнение с което не ангажирам никого, един климатик се разбира дали може да топли когато дневните Т се задържат под нулата за няколко дена, а не че през нощта паднало до -5-10С, пък през деня 5С например.
splendor, мое лично мнение с което не ангажирам никого, един климатик се разбира дали може да топли когато дневните Т се задържат под нулата за няколко дена, а не че през нощта паднало до -5-10С, пък през деня 5С например.
Ми то с просто око се вижда че си се нахакал с тази НеЦепеница и си сгрешил като си отделил само 5 мин. от времето си за да си го избереш. Да беше поразпитал малко.
За какъв чеп са ти 2500W като и 1750 са ти много.
НеЦепениците не трябва да са с максимум залепен за номинала. Минимум 2kW отгоре. (за 7-ца !!!) Това е критерий за качествена машина. (Тук)
Може тези киловати да не ги ползваш ама поне си горд с тях.
zxc0, вярвам, хващаш иронията в написанотоза мен ти си един от стойностните ползвтели на форума! Не бих си позволил да ти държа сметтка каква машина си си купил и за колко време си я избрал. Просто като ти прочетох поста се сетих за тоновете изписана пропаганда (не от теб). Та ми се стори удачно да го отбележа.
Наздраве![]()
Така си е!
За миг, не съжалявам! Бих сложил по един такъв във всяка баня, кенеф който имам. Нищо, че не трябва -то да има.
Разбира се, всеки е свободен да си харчи парите, както смята за добре.
Радвам се на абсолютно коректна работа и контрол на мощността. Нищо, че е преоразмерем 5 пъти според форума.
тука вече ме загуби .. не съществува такъв климатик без забележки
Ааа, има си забележки.
Шумно влизане в дефрост, някакъв резонанс се получава за секунда две. Подозирам, че има пръст монтажа. Малко напрегнати са тръбите ми се струва, не можаха да се приберат добре, много е близо до стената отстрани. Допълнено с много крива стена.
Не мога да твърдя, че ако всичко е както трябва ще влиза тихо. Шум по време на дефроста си има, нормално.
Добре че влиза в дефрост само ако е нужно. Един празен за 5г.
Автоматичното почистване на филтрите е шумно, ужасно често на 24ч. и също и не може да се изключи или настрои коректно.
Варианта е или да бачка с отворен панел или да се изключва.
Като почистването е настроено преди работа.
Така при включване, тръгва да почиства и го отказвам веднага.
щом чисти на 24 часа е някво хитачи това ,вероятно за японския пазар .. самопочистването на филтрите се изключва ,поне на моето
National X405A2.
Поне в сервизноно пише, че не възможно изключване на автом. почистване.
Виждал съм на някои да се задава час, което е хитро.
Е, изглежда февруари ще ни предостави още един шанс, да видим как се справят що-годе новите модели. 10-тина дни го дават все да е под 0-та.
Не знам за новите модели, но старият ми панасоник в момента топли като калорифер. -2,3° отвън, 43% влажност, супер-сухо време; входящата тръба на пипане ще ми изгори пръста, а вътрешното тяло бълва жега...
20Zs-s при 0° задание 21 и 3та степен : https://m.youtube.com/watch?v=E1rsMG...ature=youtu.be
25zm-s, 24° , -3°
Screenshot_20210212-201227_e-Control.jpg
- - - - - - - - - -
Дайсейкай6 10-ка, 23°, -3°
От 20:00 е със 150kOm. Няма кой да му търпи краснописа.
Screenshot_20210212-201553_e-Control.jpg