Страница 104 от 171 ПърваПърва ... 5494102103104105106114154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Daikin - мнения за моделите на тази марка

от дайкинът иима множество оплаквания за шумен агрегат имай на предвид нее както старите дайкини едно време олекотена изработка Короната и тя е евтин нисъкклас но е по добре от него FUJITSU AS-E22T е тва си намери и ще се родиш

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Дайкин и шумен аграгат са абсолютно НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ.

4. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanko68
    Дайкин и шумен аграгат са абсолютно НЕСЪВМЕСТИМИ ПОНЯТИЯ.
    а сега де кой прав кой крив ... все пак от трите модела които съм постнал кой ще да е?
    аз бях се спрял на този:
    http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=167

но все още се чудя докато все още е топло де

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Два дайкин-а съм видял как бачкат-наистина са тихи. @anangelll и каквато машина да вземеш ще ти свърши работа за малкото стайче, аз лично заложих на 25-ца и се оказа че имам повечко мощност от колкото е необходима /тя никога не е излишна/. Тошибата не е никак зле и на мен ми беше тръпка, но се сдобих с "рециклирна" машина саньо.

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Два дайкин-а съм видял как бачкат-наистина са тихи. @anangelll и каквато машина да вземеш ще ти свърши работа за малкото стайче, аз лично заложих на 25-ца и се оказа че имам повечко мощност от колкото е необходима /тя никога не е излишна/. Тошибата не е никак зле и на мен ми беше тръпка, но се сдобих с "рециклирна" машина саньо.

Ей Бравос .
    И аз така.

От събота настава ИСТИНА.Идат МИНУСИТЕ.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Този модел на дайкин няма нищо общо с уникалната им гама е с шумен агрегат ако някои тук не му е ясно какво предтавлява ниският клас на Дайкин серията GTNS , HTNS , И новата KTNS нека предостави на лични мобилният си номер лично ще му изпратя 25 26 човека да ги оспокои че са тихи , говоря за хора повечето от който не познавам и всеки постъпил познат с такъв проблем ше оспокоявам че има някои в сетком дето не му се вярва

и директно към поста на човека - не си взимай този модел нямам изгода да те лъжа даже напротив !

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

мерси на всички за мненията мисля да е тошибата която постнах по рано

10. Тук е от
    Nov 2006

От 3 години имам DAIKIN S 25 FTNS-W /110 V-Япония/,закупен нов от Термоклима- Варна .Климата е в края на 3 годишния си гаранционен срок и от известно време се появиха и проблеми.Появи се шум във външното тяло/40-50dB ?/.При проверката от сервизните техници ми бе обяснено ,че това е нормално понеже имало въртящи части ,а и да го вземат за ремонт не могат да направят нищо.С една дума да го ползувам така ,нямало да има проблеми.На въпроса ако това е шум от компресора и положението се влоши ми бе отговорено че повече няма да се увеличи и това били нормално.Тоест не го приемат за рекламация.Аз не го чувам тъй като съм с пластмасова дограма ,но комшиите през лятото ги дразни. .Какви са допустимите децибели за външно тяло.Как може да се определи дали е от компресора или от вентилатора.Шума определено е от въртящ се механизъм, а не от вибрации.Моля за вашите съвети,какво мога да направя по случая,дали да не се обърна към комисията за защита на потребителите ? Благодаря предварително .

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Най-вероятно са лагерите на вентилатора,щом казваш,че шума е от въртяща се част. Някой познат техник може да го изключи за момент при работа и ако шума изчезне,значи е от тях.Лошото е,че някои вентилатори са с капсуловани мотори,не подлежат на ремонт и се сменят изцяло. Явно при теб е така,надяват се гаранцията да изтече и после да си го платиш като поп.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Шум над обявените в специфкацията стойности не е нормален, и е индикация за проблем. Гони си фирмата, след като машината е в гаранционен срок. Поискай официално становище - нека да го дадат черно - на бяло.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ако има някъде по телата или в книжките нивото на шума,можеш да викнеш сертифицирана фирма да ти го измери и да ти даде протокол.После с него отиваш в монтажната фирма,ако номера не мине-после в Комисията за защита на потребителите.Там номера ще мине с гаранция.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

нищо неможеш да им направиш , неси хаби нервите и пари з абнзин слагайки тампони ще спреш разпространяването на вибрацийте по етажа , и най доброто решение е друг техник който да нее колкото да мине номера а да си разбира от работата

16. Тук е от
    Jul 2009

Toshiba RAS-225GDR ---- нещо ми харесва този модел, отзиви за него?

и защо е на различни цени
    http://domklima.com/page.php?n=64999&SiteID=694
    тук е 2170

а тук
    http://japanclima.com/index.php?page...mart&Itemid=30

3200

в смисъл различни е ок ама 1000 лева разлика малко ми се вижда нереално ...
    може ли да кажете за плевен добри фирми или да си разчитам на термо клима варна, те имат монтажници за плевен?

17. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте. Трябва ми иформация за AN28EHDS-W. Никъде не мога да намеря. Дали не може да ми помогнете?

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

anangelll-ти остави цените че са различни,а параметрите и в двата сайта нещо са сбъркани-при този модел при 7* имаш 2.5kw. номинал на отопление и 2.2kw. на студено,и консумацията и всичко е сбъркано-та внимавай за какво помещение го избираш-иначе страхотен избор

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1781
    Последно: Вчера, 17:33
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе