Теб те знаем. Слаби са тези, които си ги харесал. Трябва ти нещо поне 6 kW номинал и да се развърта до 10 kW в студа. Само така ще си спокоен.Първоначално публикувано от justify
ПС: не обърквай хората.
Теб те знаем. Слаби са тези, които си ги харесал. Трябва ти нещо поне 6 kW номинал и да се развърта до 10 kW в студа. Само така ще си спокоен.Първоначално публикувано от justify
ПС: не обърквай хората.
ДК56У2 ще му фит-не идеално!Първоначално публикувано от deian
@Джъсти и друг път е ставало дума, но концепцията ти е неправилна. И се толерира от колегите-профита единствено поради факта, че нямат нищо против клиенти като теб...
Здравейте момчета.Имам едно въпросче към вас.Понеже братми иска да си вземе едно климатиче за 15 кв. средна стая - панелка със стара дървена дограма да ме насочите към някоя марка като мидея и моделче около 500 лв обикновен или инвертор който е изпитан и добър.Благодаря ви предварително
А бре КАсап, аз съм Джапанец според оразмеряването препоръчвано от един японски производител(някой беше дал таблица за различчните модели на този производите) и според казаното от Velev V.Klimaза преоразмеряването от японците техните климатици по повод дълголетието н а климите 2 употреба внос от Japan.Първоначално публикувано от Kasap
Банзай
Джъсти ти да не живееш в бамбукова къща с врати от оризова хартия,.......
Японците в такива ли живеят!?Първоначално публикувано от blue1
И още един въпрос: Достатъчни ли са за отопление 100 W/m3 за да може в тази бамбукова къщичка от оризова хартия да бъде топло?
Да,във филма "Шогун" ги даваха...
Моят новомонтиран FTXS 25 G В 10 КВ стая за 30 часа работа при сегашните температури и зададени нонстоп 24 градуса е изразходил 5 киловата.Много добре се справя само малко пукат пластмасите на вътрешното тяло.
Честито! Със здраве да му се радваш!
А като позатоплиш стените, консумацията ще падне значително.
ТЕ стените са затоплени той работи от миналият понеделник
това прави около 10 лв на месец което е много добре
при 0,10 дневна за киловат и 0.05 нощна споретмен прави 10 лв
за 30 часа - 5 кв в месеца имаш 720 часа,720:30=24 x 5 kw =120кw x0,08 средно=9,60лв
Човече, такива цени няма от 89-та.Първоначално публикувано от brankicha