Даже,охлаждаше и коридора с квадратура 11 кв.м.Настройвам го на 22-23 градуса и в стаята се постига температура от 25градуса.
Даже,охлаждаше и коридора с квадратура 11 кв.м.Настройвам го на 22-23 градуса и в стаята се постига температура от 25градуса.
Полезна графика но е по марки. Ако има нещо подобно по модели на дайкин (а и не само дайкин) ще съм ти много благодарен.Първоначално публикувано от Kasap
В сервизните на всеки хубав модел има такива графики. В сервизното на Daikin FTXS-G има и таблица консумирана-отдавана мощност при различни температури.
Ето от тук може да си го изтеглиш - http://v-clima.com/download_tech.phpПървоначално публикувано от sladi4kia
Сега даже ще сложа още една изолация на тръбите извън стаята и така топлинните загуби ще станат още по малко.
Изолацииката е готова.стана перфектно.По малко топлинни загуби,повече кеф у дома.
Нямаш проблеми,щом и на тавана си с изолация...аз само заради това че си на последен етаж ти предложих по мощен модел.В случая няма смисъл- 35-цата ти е точно оразмерен...ще ти служи безпроблемно и безаварийно.Със здраве -и си чисти филтрите редовно,поне веднъж в месеца...
Мисля че това ще е моя климатик FTXR28E URURU SARARA самоче ми е малко скъпичек. Някой проучвал ли е въпроса с кредит енергийна ефективност. Има ли форум по тази тема. Аз поне невидях.
Мерси много разгледах ги и мисля че цялата каша в главата ми за избор на климатик взе да се избистря.Първоначално публикувано от deian
В момента имам клиент от Божурище,Сф,с точно този модел.Пуснахме документите преди 4-5 дни в ДСК и вече се обадили,че е одобрен.Кое точно те притеснява?
До tmit,е ти пък нищо не каза.Как може климатик предназначен за стая до 22 квадрата да ми го предлагаш на мен където моята е 34???????
Не виждам той нещо да ти предлага.