Подкрепям с 2 ръце овлажнителя, аз се родих с него, но..., гледайте и да пиете достатъчно течности ( без градус).
Сухия въздух зимата обезводнява организма чрез дишането почти толкова, колкото потенето лятото, но никой не обръща внимание на това.
Подкрепям с 2 ръце овлажнителя, аз се родих с него, но..., гледайте и да пиете достатъчно течности ( без градус).
Сухия въздух зимата обезводнява организма чрез дишането почти толкова, колкото потенето лятото, но никой не обръща внимание на това.
не вадете сухите дефрости на модела от контекста ,тия 2 дни всичко дефроства .. само че при дайкин винаги е "мъгливо" навън .. което ще стане ясно като се променят условията
Абе няма такива сухи дефрости на 40 минути бре.
Кой ви гие внушил не знам.
Сухо ли е на 4 часа контрол. Това е при мен.
Както колегата е написал, толкова време кипи фреона, после става тихо.Външният топлообмеммик става приятно топъл на пипане и кум 7мата минута се чува едно леко Пффф, след което машината потегля в стандартен режим.
Нямам лед , по топлообмеммиците, няма и лед на терасата при външното тяло.Мъгливо и студено е но лед няма.
Имаш в предвид, че и капка не капва от външното ли? Дори и в мъглата...
Делииванов, на колко градуса го държиш?
Може и да си писал ама не ми се чете назад.
Ако го държиш на ниски градуси 20-22 вдигниги.
Ше започне да заскрежава до откат без дефрости.
Хем няма да ти е хладна струята.
Този пост е редактиран от Deliivanov; 23-12-22 в 10:28.
Я кажете, тия Перфери как се държат на турбина Ауто? Добре ли управляват турбината, поддържат ли задание? Има ли междинни степени или се движи само между фиксираните?
Този пост е редактиран от rosswen; 23-12-22 в 15:58.
Хубаво топлят, почити не съм чул дефрости, аутото е адекватно на натастване на градусите, но е тих само на нощен режим. Аутото на вента е по подразбиране на първа или втора, ако трябва да наваксва и като достигне и задържи тогава пада на нощна степен. За мен е шумен още от първа степен, сравнявам с 25ца LN на ME до трета степен е в пъти по тих от дайкина
Няма нужда от Шели контакти. Аз например, мога да споделя всяка една от машините, които съм имал как се държат на Ауто. Няма нищо сложно в това.
Споделянето за работа на нещо, е пречупено през призмата на възприятието,на собственика![]()
Като цяло собствениците на Перфера не са особено придирчиви .. дали са 3к за 9ка ,но са доволни че е шумничък и често размразява
Alexi,не ти ли омразна да тролиш постоянно. Машина си я виждал само на картинка и въпреки че 5 човека ти казаха, че няма дефрости на 40мин. продължаваш да повтаряш едни и същи неверни твърдения. Сега почна шума да коментираш.....
Ако някой има желание да чуе колко е шумна да ми пише на лично за да не правя реклама и ще му кажа къде има работещи мостри в София.
напротив ,виждал съм я и съм я тествал на живо ,предпочетох мидея брийзлес пред нея и изобщо не съжалявам ,разликата от 1000 лв в цената щяха да са пари на вятъра