Подкрепям с 2 ръце овлажнителя, аз се родих с него, но..., гледайте и да пиете достатъчно течности ( без градус ).
Сухия въздух зимата обезводнява организма чрез дишането почти толкова, колкото потенето лятото, но никой не обръща внимание на това.
Подкрепям с 2 ръце овлажнителя, аз се родих с него, но..., гледайте и да пиете достатъчно течности ( без градус ).
Сухия въздух зимата обезводнява организма чрез дишането почти толкова, колкото потенето лятото, но никой не обръща внимание на това.
не вадете сухите дефрости на модела от контекста ,тия 2 дни всичко дефроства .. само че при дайкин винаги е "мъгливо" навън .. което ще стане ясно като се променят условията
Абе няма такива сухи дефрости на 40 минути бре.
Кой ви гие внушил не знам.
Сухо ли е на 4 часа контрол. Това е при мен.
Както колегата е написал, толкова време кипи фреона, после става тихо.Външният топлообмеммик става приятно топъл на пипане и кум 7мата минута се чува едно леко Пффф, след което машината потегля в стандартен режим.
Нямам лед , по топлообмеммиците, няма и лед на терасата при външното тяло.Мъгливо и студено е но лед няма.
Имаш в предвид, че и капка не капва от външното ли? Дори и в мъглата...
Делииванов, на колко градуса го държиш?
Може и да си писал ама не ми се чете назад.
Ако го държиш на ниски градуси 20-22 вдигниги.
Ше започне да заскрежава до откат без дефрости.
Хем няма да ти е хладна струята.
Този пост е редактиран от Deliivanov; 23-12-22 в 10:28.
Я кажете, тия Перфери как се държат на турбина Ауто? Добре ли управляват турбината, поддържат ли задание? Има ли междинни степени или се движи само между фиксираните?
Този пост е редактиран от rosswen; 23-12-22 в 15:58.
Хубаво топлят, почити не съм чул дефрости, аутото е адекватно на натастване на градусите, но е тих само на нощен режим. Аутото на вента е по подразбиране на първа или втора, ако трябва да наваксва и като достигне и задържи тогава пада на нощна степен. За мен е шумен още от първа степен, сравнявам с 25ца LN на ME до трета степен е в пъти по тих от дайкина
Няма нужда от Шели контакти. Аз например, мога да споделя всяка една от машините, които съм имал как се държат на Ауто. Няма нищо сложно в това.
Споделянето за работа на нещо, е пречупено през призмата на възприятието,на собственика
Като цяло собствениците на Перфера не са особено придирчиви .. дали са 3к за 9ка ,но са доволни че е шумничък и често размразява
Alexi,не ти ли омразна да тролиш постоянно. Машина си я виждал само на картинка и въпреки че 5 човека ти казаха, че няма дефрости на 40мин. продължаваш да повтаряш едни и същи неверни твърдения. Сега почна шума да коментираш.....
Ако някой има желание да чуе колко е шумна да ми пише на лично за да не правя реклама и ще му кажа къде има работещи мостри в София.
напротив ,виждал съм я и съм я тествал на живо ,предпочетох мидея брийзлес пред нея и изобщо не съжалявам ,разликата от 1000 лв в цената щяха да са пари на вятъра