Тея данни за нордика обаче са за максимум.
Тея данни за нордика обаче са за максимум.
Аз съм от Шумен и утре ще го потърся по наще сервизи. Колега, къде го видя на такава цена? То излиза, че двата климатика са почти на една и съща цена.
Този пост е редактиран от avenger; 01-02-17 в 01:02.
Мерси за линка. Много благодаря за адекватните и бързи отговори ☺
То ще го купиш ама при някъв проблем ще се видиш в чудо с такива интернет търговци.
Sent from my K012
До колкото съм запознат,гаранцията поема този,който го е монтирал,така че не виждам какъв е проблемът.
Ще проверя в някой друг сервиз в Шумен дали го предлагат. И тяхното мнение кой от двата модела ще ми препоръчат.
- - - - - - - - - -
Разликата в цената единия спрямо другия е малка. Но сякаш нодрича ще е по добър вариянт. Какво ще кажете?
Няма смисъл от нордика 12 лука ще си работи и до -20 и е средния клас на марката докато лмца е ниския клас
Вносителя носи гаранцията като части,а този който го е монтирал при проблем се обръща към него.Сега остава да ни кажеш,какво правите във вашата фирма,когато правите монтаж на климатик,който не е закупен от вас.Сигурно отказвате монтаж или ......?
Естествено, няма нужда от евтини номера. Лесно се продава, трудно се монтира. Да си монтират продавачите. Най-лесно е да препродадеш през 50 лв. и после да се скриеш.
Не ти разбрах отговора.
А вие като не сте вносители,какво монтирате?А и много вносители да не кажа и всичките си правят монтаж..
Кажи честно,че не монтирате машини закупени от другаде,а не от вас.И все пак какво става с гаранцията,като не сте вносители,само не ми казвай,че при проблем с някоя част си я заплащате на вносителя?
Закона казва, че гаранцията я носи продавача. При нас няма проблем, защото ние продаваме и монтираме. Чужди машини нямаме интерес да монтираме. Вносителя дава части на търговеца. Ако я е монтирал друг, познай дали дава части? Отиваш ти и искаш части, защото си монтирал някаква машина, познай ще получиш ли? Просто е.