От къде сте babati ?
Стига бе, дори ME-то ми още не е правил дефрост, при подпбни условия (същата температура и мокър сняг). А той си е от машините, обичащи чести дефрости. Да бе би да ти е голямо помещението и да са сериозни топлозагубите?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Човекът ти казва суха пита.Това означава ,че дефроста е по време най-вероятно ,интересното е, че моите Фуджица ( едното вече не е мое де ) в подобно време хабер нямат да дефростват ..
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 21:28.
Щом истива толкова бързо, трябва да има значими топлозагуби, но и този параметър е доста смущаващ. При ветровито време и поставено външно тяло не на завет ще е интересно. Преглеждан ли е климатика, да не би нещо да му има...
Има оферта, има запитване. Останалото е бла-бла. Да видим какво ще стане.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
babati, и намислил ли си с какъв ще го замениш.
То рибата в морето, миланов вече топли тигана.
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 21:28.
Е има питане от колега, да видим ...
Град София. Помещението е 15m2, тухла, троен стъклопакет, 6 камерна дограма, изложение юг. Последен етаж с въздушна възглавница около 50 см, като на покрива има хидроизолация дебела около 2 сантиметра, което предполагам донякъде изолира плочата. Не е гол бетон. Равен покрив иначе. Не е керемида.
Още не знам с какво ще го сменя. Трябва да се консултирам с Mega-та първо кога, какво, защо и тн. Искам да не е много сложен монтаж и да не се местят стойките по възможност.
Вероятно пак 20ZMX-S, като в спалнята. Макар че ми изпадна е евтин DaiSeiKai 6.5. Ще видим.
А, тигана. Нали нещо трябва да се сложи на негово място. Иначе ако не трябва се дърпа щепсела и спират дефростите.
В тия 15 кв. само дайсейкай им требе. Ма той човека си знае. Аз зная как работи същото външно тяло в 18кв в София и меко казано нямам претенции. Успех с бъдещия избор.
На ЛТ външното тяло е същото само по надписа Фуджицу.
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 21:29.
Дали!?
По-скоро вътрешните тела са горе-долу еднакви ..
Този пост е редактиран от avenger; 17-12-17 в 21:29.